Wolftü ERROR DF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brkngs1905

Silver Üye
Wolftü hilesini loader aracılığıyla yükledim çalışıtırdım fakat en son ERROR CODE: DF diye bir hata aldım. Sebebi ne olabilir?

Merhaba, Antivirüs, firewall kapatın güvenlik duvarını kapatın. VanGuard veya faceit gibi anti hile sistemleri yüklüyse kaldırın. Bilgisayarınızda bir başka oyuna ait anti hile sistemi yüklüyse onlarıda kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sonra hileyi tekrar açmayı deneyin.

Wolftü hilesini loader aracılığıyla yükledim çalışıtırdım fakat en son ERROR CODE: DF diye bir hata aldım. Sebebi ne olabilir?
dostum oyunu sıl veya yönetıcı olarak calıstıor duzlmesı lazım eyas hatası verırse gıt yukle gel youtubede vıdoları vardır ızlersın

Merhaba, Antivirüs, firewall kapatın güvenlik duvarını kapatın. VanGuard veya faceit gibi anti hile sistemleri yüklüyse kaldırın. Bilgisayarınızda bir başka oyuna ait anti hile sistemi yüklüyse onlarıda kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sonra hileyi tekrar açmayı deneyin.
Sorunu çözdüm. Yazmayı unutmuşum Vanguard ve faceit kapattıktan sonra çözüldü. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt