Wolftü Envanter (Very Soon)

ATAKARTAL

Platinum Üye
Herkese İyi Forumlar Beğenilirse Derleyip Paylaşacağım Arte Source, Envantere Birden Fazla Silah Eklediğinizde Auto Crash Yiyordunuz Bunuda Düzelttirdim, Test İçin Moderatörler Ulaşabilir.

Vallaha eksikler düzeltilip paylaşırsan harika olur hocam arayan çok.

O kadar yıldan sonra tekrar yararlı şeyler paylaşmaya başlaman sevindirdi hocam. :coolstory:
hatırlamana sevindim 🙏, bir kaç eksiği var söylediğim gibi derlenip paylaşılacak inşallah,forumdaki kardeşlerimiz umarım beğenir ve kullanır, dm atarsan biraz tartışalım.

hatırlamana sevindim 🙏, bir kaç eksiği var söylediğim gibi derlenip paylaşılacak inşallah,forumdaki kardeşlerimiz umarım beğenir ve kullanır, dm atarsan biraz tartışalım.
Hocam ben hiç anlamam bu yazılım işlerinden pek faydam olmaz size merak ettiğim bir şey var ama Envanter dediniz ya 2. Fotoğrafta adamları görme vb vardı bu hileyi verdiğiniz zaman sanırım onlarla birlikte vermiş olacaksanız yanlış bilmiyorsam ( Bu arada tek envanter hilesi olarak algıladım şu an )

Hocam ben hiç anlamam bu yazılım işlerinden pek faydam olmaz size merak ettiğim bir şey var ama Envanter dediniz ya 2. Fotoğrafta adamları görme vb vardı bu hileyi verdiğiniz zaman sanırım onlarla birlikte vermiş olacaksanız yanlış bilmiyorsam ( Bu arada tek envanter hilesi olarak algıladım şu an )
esp de dahil olacak evet, sohbet edelim maksadında tartışacaktık yahu :)

esp de dahil olacak evet, sohbet edelim maksadında tartışacaktık yahu :)
Hahaha seve seve tabii ki hocam ben size mesaj atıp uyumaya gideceğim sabah kalkınca anca görüp konuşurum sizinle ( Sahurumu açıyorum gözümden uyku akıyor ) :coolstory: Bu arada teşekkürler bu hile için gerçekten foruma gelmesi gereken bir şeydi insanlar eski hackte yorumlar atıyordu envanter vb varmı yeni özellikler gelecek mi muhabbetleri dönüyordu ve artık bunu siz başarıdınız bende oyunu yüklicem konu açarsanız modlar tarafından onaylanırsa.

Kral çıkarırsan keyfi girilir ramazan ramazan güzel olur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt