Wolftü Envanter (Very Soon)

Artenin envanteri şu an 29 gün:) , arteden hiçbir zaman sub istemedim kanıtın varsa gönder yada havlamayi bırak.

Gidip l3g,e yazabilirsin bu güne kadar tüm wt hilelerini dream ile ben sürdüm foruma boşuna havlamayın kemik yok.
kardeş bide diyorlar çoluk çoçuk havlıyor :) lan toppe yaşın belli değil burası laf bebeliği yapma yeri değil burası l3g mekanı ayıktırıyım :)eğerki delikanlı olsaydın kardeş klavye veletliği yapmazdın açık açık kanıt gösterirdin

senin o güzel boş hatrın için tekrar lobide inventory changer 9999 gün xD zırlama boşa
aga birazdan bende gidim arte alıyım envanter felan çekicem konu açıcam gel ora tamamı dicem arte src var bende :) mopmsopmasdmopasdomaso

kardeş bide diyorlar çoluk çoçuk havlıyor :) lan toppe yaşın belli değil burası laf bebeliği yapma yeri değil burası l3g mekanı ayıktırıyım :)eğerki delikanlı olsaydın kardeş klavye veletliği yapmazdın açık açık kanıt gösterirdin

aga birazdan bende gidim arte alıyım envanter felan çekicem konu açıcam gel ora tamamı dicem arte src var bende :) mopmsopmasdmopasdomaso
Kanka daha fazla yazıp page arttırmayalım prim yok (yaştan vurmaya çalışan ama benden küçük 2001li) abimize yasin abinin mekanı zatende eleman çok başka tribe girmiş key dilenem src çıkartam xDDDDDD

Abi artik at bana cevap da vermiyorsun sanki yalan söyluyorsun gibi geldi ya bitmediysede at bitince yeniden atarsin be Hadi og istiyorum

istemci hatasını cözersem kulalncamda forumda var 1-2 tane

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt