Çalışıyor WolfTu BattlEye Bypass & Emulator | Oyunu Anti Cheatsiz Çalıştırın. (Without Anti Cheat)

Sokayım hatasına kral, müsait vakitde daha düzgün kafa ile bakacağım. Şuan için read/write erişiminde bir sorun yoktur diye düşünüyorum. istediğiniz gibi pointer çekip aratabilirsiniz.
hocam wolftü hile ne zaman güncellenecek veya yeni hile gelecek mi yok mu bi şeyler

Memory'yi okuyup okuyamadığınıza bakın. Oyun içi hatalara bakacağım. Cheat engine açıp debug etmeyi deneyin veya bir adres aratın, pointer çekmeyi deneyin.
*Şifre yanlış oyun kapanıyor sorunu düzeltildi.
bu direk loginsiz girdiğimiz için atiyor ama cheat engine çalışıyor

*Şifre yanlış oyun kapanıyor sorunu düzeltildi.
bu direk loginsiz girdiğimiz için atiyor ama cheat engine çalışıyor
Loginsiz girdirme zaten benim yaptığım bir şey. Anti cheatden söküp harici olarak çalıştırıyorum bu yüzden girişte login hatası alıyorsun. Şu etapda pointer çekmek için veya memoryde çekip görebileceğin şeyler için kullanabilirsin.

Loginsiz girdirme zaten benim yaptığım bir şey. Anti cheatden söküp harici olarak çalıştırıyorum bu yüzden girişte login hatası alıyorsun. Şu etapda pointer çekmek için veya memoryde çekip görebileceğin şeyler için kullanabilirsin.
garip olay o Sulu dan login atmana izin vermiyor

real envanter konusunda yardımcı olabilirmisin , hangi fonksuoynları kullanmam hooklamam gerekli acaba

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt