Çözüldü wolfteama gırdıgım zaman benı oyundan atıyor hata destek sıstemıne basvur dıyor ne yapmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka şimdi hatırladım Kısa süreli ban yemişsin sen Kamplara gelio tıkladığında atıyor demi 2 veya 3 gün sonra girebilirsin

Modemi kapat aç güvenlik duvarını, virüs programlarını vs. kapat o da olmazsa Wolftü'ın dosya konumuna gir EasyAntiCheat klasörünü sil tekrardan oyuna giriş yap kesin çözüm olacaktır

Guvenlik Duvarini Kapat Oyle Dene Olur Beyki

Oyunu silip tekrardan yüklemeyi deneyebilirsin
kankam onu denedım zaten olmuyor ya bula bula benı buldu zaten
Ban yemişsiniz yüksek ıhtımalle hwıd bandır. Yeni paylaşmış oldgumuz hilenin içerisindekı hwıd spoofer ile sorunuzu çözebilirsiniz.
nasıl yapıcam pekı bı vıdeo flan varmı
Modemi kapat aç güvenlik duvarını, virüs programlarını vs. kapat o da olmazsa Wolftü'ın dosya konumuna gir EasyAntiCheat klasörünü sil tekrardan oyuna giriş yap kesin çözüm olacaktır
modemden olacagını sanmıyorum kanka guvenlık duvarı flan kapalı zaten
kanka bana yıyıcek bısı yapmadım kı durduk yere nıye banlasınlar benı
Kullanıcı adın : xxxxxxx ise Kullanıcı adını Şöyle Girerek Çözebilirsin : XxXxX gibi Veya Sadece 3.cü Harfini büyük yazarakta yapabilirsin
bununla alakası flan varmı denıyım yınede sanmıyorum

Son düzenleme:
Dostum sen ban yemişsin S48 veriyorsa ve ilk defa oluyorsa 3 günlük bir ban yemişsin 3 günün sonunda düzelir ama daha önceden de olmuşsa bu banın süresi uzayabilir bekle bir kaç gün sonra tekrar dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt