meliherdem01
Silver Üye
Her yolu denedım yıne yapamadım
Kullanıcı adının 3.cü Harfini büyük yazarak Çözebilirsin veya 2 3 harfini büyük yazarsanda çözülürıste kampa gırer gırmez atıyor oyun benı ben bır ıkı yere baktım yıne cozumunu bulamadım
knka onu denedım zaten bende olmadı zaten arkadasta denedı onu ondada olmadıknk oyunu silip yükle bi bak oluyormu
Ban yemişsiniz yüksek ıhtımalle hwıd bandır. Yeni paylaşmış oldgumuz hilenin içerisindekı hwıd spoofer ile sorunuzu çözebilirsiniz.Her yolu denedım yıne yapamadım
Guvenlik Duvarini Kapat Oyle Dene Olur Beyki
kankam onu denedım zaten olmuyor ya bula bula benı buldu zatenOyunu silip tekrardan yüklemeyi deneyebilirsin
nasıl yapıcam pekı bı vıdeo flan varmıBan yemişsiniz yüksek ıhtımalle hwıd bandır. Yeni paylaşmış oldgumuz hilenin içerisindekı hwıd spoofer ile sorunuzu çözebilirsiniz.
modemden olacagını sanmıyorum kanka guvenlık duvarı flan kapalı zatenModemi kapat aç güvenlik duvarını, virüs programlarını vs. kapat o da olmazsa Wolftü'ın dosya konumuna gir EasyAntiCheat klasörünü sil tekrardan oyuna giriş yap kesin çözüm olacaktır
bununla alakası flan varmı denıyım yınede sanmıyorumKullanıcı adın : xxxxxxx ise Kullanıcı adını Şöyle Girerek Çözebilirsin : XxXxX gibi Veya Sadece 3.cü Harfini büyük yazarakta yapabilirsin