Wireless Controller Yardım ( bluetooth )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xco7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xco7

Banned
Wireless Controllerim Var Fakat bluetooth ile bağlayamıyorum error veriyor çözümünü bilen varmı
Error :

ruUPDcO.png

bu hatayı bazen vermiyor onun yerine baya bi connectingde kalıyor ve bağlanmıyor

PS4 Controller

1. yöntem
cihazı başka bir bilgisayar/telefon/tablete bağla tekrar dene eğer diğer cihaza bağlanıp pc ye bağlanmıyosa windows sisteminde sorun vardır
2. yöntem
aygıt yöneticisinden bluetooth driverini güncele
3. yöntem
windowsdaki bluetooth cihazlarıyla ilgili sorumnları bul ve düzelt i çalıştır bidaha dene
4.yöntem
bluetooth servisini kapat aç yap
CMD yi yönetici olarak çalıştır ardından "net stop bthserv" komudunu kullan başarılı şekilde durdurulunca tekrardan "net start bthserv" komudunu gir ve tekrardan aç pc yti yeniden başlat bidaha dene
5. yöntem
hizmetlerden BluetoothSupportService yi değilse otomatiğe çek ardından sağ tıkla yeniden başlat.

DS4Windows uygulamasını kurup denedin mi? Genelde bu tarz bağlantı sorunlarını o program çözüyor.

windows update bluetooth wireless sürümünü kurman lazım

Wireless Controllerim Var Fakat bluetooth ile bağlayamıyorum error veriyor çözümünü bilen varmı
Error :

ruUPDcO.png

bu hatayı bazen vermiyor onun yerine baya bi connectingde kalıyor ve bağlanmıyor

PS4 Controller
Ds4Controller kurman lazım update blocker kullanıyorsan o windows hizmetleri ile bağlantını kesiyor Bluetooth ile bağlanamıyorsun sadece ds4controller kullanıp bağlanabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt