kiz
Banned
öyle yaptım zatenpaylaştıgım rardan dosyayı çalıştırmanız gerekmekte böyle çalışmaz
öyle yaptım zatenpaylaştıgım rardan dosyayı çalıştırmanız gerekmekte böyle çalışmaz
exeyi çalıştırmayı dener misinöyle yaptım zaten
olmadıexeyi çalıştırmayı dener misin
yönetici çalıştırdınız mı exeyi?olmadı
Tamamen kendim kodladım küçük bir kısmını ChatGPT'den esinlenerek yaptım.
NOT: Bu program tamamen eğitim amaçlı yazılmış olup kötü bir amacı yoktur!
Pcyi yeni formatladım sadece bandicam vardı kötü kalite için kusura bakmayın
Kurulum videosu: (buildledim)
Programı yönetici olarak çalıştırın.
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Program Winrarın ücretsiz sürümünü sınırsız yapmaktadır.
Python:import os import time from colorama import Fore, init init(autoreset=True) print(Fore.BLUE + "Winrar Crâck Free") time.sleep(3) os.system("cls") menu = int(input("\n[1] Crâck Winrar\n[2] Exit\n> ")) if menu == 1: masaustu_yolu = os.path.join(os.environ["USERPROFILE"], "Desktop", "winrar_crack") dosya_yolu = os.path.join(masaustu_yolu, "rarreg.txt") if os.path.exists(dosya_yolu): with open(dosya_yolu, "r", encoding="utf-8") as dosya: icerik = dosya.read() target_dir = "C:\\Program Files\\WinRAR" file_name = "rarreg.key" file_path = os.path.join(target_dir, file_name) if os.path.exists(file_path): print(Fore.YELLOW + "Zaten program cracklenmiş.") else: try: with open(file_path, "w", encoding="utf-8") as file: file.write(icerik) print(Fore.GREEN + "Crâck başarıyla tamamlandı.") except PermissionError: print(Fore.RED + "Yönetici yetkiniz yok lütfen exeyi yönetici olarak çalıştırın.") except Exception as hatakodu: print(Fore.RED + f"Hata: {hatakodu}") else: print(Fore.YELLOW + "\nrarreg.txt dosyası bulunamadı. Lütfen kontrol edin.") elif menu == 2: print(Fore.BLUE + "Çıkılıyor...") exit() else: print(Fore.RED + "\nGeçersiz bir seçim yaptınız!") input()
kod geliştirmeye açıktır 30 satırlık küçük bir koddur lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın şimdiden söyleyeyim.