Pcye ayarlardan format attım windows güvenliği bt uyarısı hatası veriyor nasıl çözerim silemiyorumda program indirdiğimde virüs algılıyor kapanmıyor açılmıyor ayarlardan
Pcye ayarlardan format attım windows güvenliği bt uyarısı hatası veriyor nasıl çözerim silemiyorumda program indirdiğimde virüs algılıyor kapanmıyor açılmıyor ayarlardan
windows güvenliğini açamıyorum derken ayarlardan açamıyorum ama hala arkada çalışıyor bu yüzden bu programı virüs olarak algılıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
windows güvenliğini açamıyorum derken ayarlardan açamıyorum ama hala arkada çalışıyor bu yüzden bu programı virüs olarak algılıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirİndir duvarı kapat
onu virüs olarak algıladığı için kapatamıyorum zatenknkm onun için bir uygulama var güvenlik duvarlarının hepsini kapatıp vede tekrardan açmaya yarayan tek bir tuş ile d controlexe bakabilirsin
Kurcalamaya karşı koruma yı kapat ve deneonu virüs olarak algıladığı için kapatamıyorum zaten
kapatamıyorum açılmıyor çünküKurcalamaya karşı koruma yı kapat ve dene
Daha öncede böyle bi sorun yaşadınmı ? yaşamadıysan format at yaşadıysan bilgisayarcıya götür yada yt den çözüm bulkapatamıyorum açılmıyor çünkü