Open Source Wındows General Optımızer Tool

vagos13

Diamond Üye
Her bilgisayarımı sıfırladıktan sonra kullandığım tüm optimize ayarlarını, yapay zekâ ve kendi desteklerimle birleştirerek tek bir Optimizer çatısı altında topladım ve menü haline getirdim.
Menü başlangıçta boş görünmesin diye; Pro Settings, ek optimizasyon profilleri ve ekstra yardımcı ayarlar ekleyerek, daha optimize bir menü hazırlamaya çalıştım.

vt (only bat):
full rar:

indir(destek olmak icin):
indir(reklamsız):
ÖZELLİKLER

(Bu ayarlar l0g servislerini kapatmıyor ancak olası l0g servislerini açmak isterseniz diyede rar içine gerekli dosyaları ekledim.
  • Tek tıkla sistem optimizasyonu
  • FPS ve gecikme (latency) odaklı ayarlar
  • Yapay zekâ destekli optimize profilleri
  • Pro Settings (gelişmiş kullanıcılar için özel ayarlar)
  • Gereksiz Windows servislerini devre dışı bırakma
  • Oyun performansını artırmaya yönelik sistem tweak’leri
  • Temiz, sade ve kullanıcı dostu menü
  • Her sistem sıfırlamasından sonra hızlı kurulum
  • Manuel ayar yapmaya gerek kalmadan stabil performans
  • Güvenli ve geri alınabilir optimizasyon seçenekleri

Her bilgisayarımı sıfırladıktan sonra kullandığım tüm optimize ayarlarını, yapay zekâ ve kendi desteklerimle birleştirerek tek bir Optimizer çatısı altında topladım ve menü haline getirdim.
Menü başlangıçta boş görünmesin diye; Pro Settings, ek optimizasyon profilleri ve ekstra yardımcı ayarlar ekleyerek, daha optimize bir menü hazırlamaya çalıştım.

vt (only bat):
full rar:

indir(destek olmak icin):
indir(reklamsız):
ÖZELLİKLER

(Bu ayarlar l0g servislerini kapatmıyor ancak olası l0g servislerini açmak isterseniz diyede rar içine gerekli dosyaları ekledim.
  • Tek tıkla sistem optimizasyonu
  • FPS ve gecikme (latency) odaklı ayarlar
  • Yapay zekâ destekli optimize profilleri
  • Pro Settings (gelişmiş kullanıcılar için özel ayarlar)
  • Gereksiz Windows servislerini devre dışı bırakma
  • Oyun performansını artırmaya yönelik sistem tweak’leri
  • Temiz, sade ve kullanıcı dostu menü
  • Her sistem sıfırlamasından sonra hızlı kurulum
  • Manuel ayar yapmaya gerek kalmadan stabil performans
  • Güvenli ve geri alınabilir optimizasyon seçenekleri
pc yavaşladı amk yardım edin

kullancaklar arama yerine geri yukleme noktasi olustur yaz cikan seye tikla sonra orda koruma ayarlari var c surucusu acik mi bak kapaliysa yapilandira basip korumayi ac de ve o cızıgyı 3veya 2 yap sonra en altta olustur butonu var ona bas bi isim ver tamam de olay bitiyo bisey bozulursa yine ayni yerden sistem geri yuklemeye basip pc yi kurtarirsin

kullancaklar arama yerine geri yukleme noktasi olustur yaz cikan seye tikla sonra orda koruma ayarlari var c surucusu acik mi bak kapaliysa yapilandira basip korumayi ac de ve o cızıgyı 3veya 2 yap sonra en altta olustur butonu var ona bas bi isim ver tamam de olay bitiyo bisey bozulursa yine ayni yerden sistem geri yuklemeye basip pc yi kurtarirsin
zaten menü içerisinde yapılan ayarları geri alma butonu var ek olarakda tweak işlemler ibaşlamadan önce geri yükleme oluşturuyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt