CreaArtz Prime Üye Katılım 6 May 2022 Mesajlar 7,691 Beğeniler 3,182 İletişim 1 Haz 2024 #1 Format atarken normal kuruyorum diski seçiyorum ama tekrar en başa atıyor çözümü var mı iso hatalıdır diye yenisini indirdim hala aynı.
Format atarken normal kuruyorum diski seçiyorum ama tekrar en başa atıyor çözümü var mı iso hatalıdır diye yenisini indirdim hala aynı.
L l99s vanguard enjoyer Master Üye Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 1,097 Beğeniler 366 İletişim 1 Haz 2024 #2 restartta flashı cıkart Oyla 0 Downvote
CreaArtz Prime Üye Katılım 6 May 2022 Mesajlar 7,691 Beğeniler 3,182 İletişim 1 Haz 2024 #3 westty' Alıntı: restartta flashı cıkart Genişletmek için tıkla ... ok Oyla 0 Downvote
Genisys Kara Gül Banned Katılım 25 May 2023 Mesajlar 5,699 Beğeniler 2,936 1 Haz 2024 #4 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. aşağıdaki yer yarıya gelince usb diski çıkartmalısınız cıkardıktan sonra sıyah ekranda kalırsa kasayı gucten cıkarın gerı takın dırekt bıosa gırıp boot secenegıne gelıp #1 dısketi wındows boot yapmalısınız veya dıskınızı secmelısınız Oyla 0 Downvote
aşağıdaki yer yarıya gelince usb diski çıkartmalısınız cıkardıktan sonra sıyah ekranda kalırsa kasayı gucten cıkarın gerı takın dırekt bıosa gırıp boot secenegıne gelıp #1 dısketi wındows boot yapmalısınız veya dıskınızı secmelısınız
CreaArtz Prime Üye Katılım 6 May 2022 Mesajlar 7,691 Beğeniler 3,182 İletişim 1 Haz 2024 #5 Genisys' Alıntı: aşağıdaki yer yarıya gelince usb diski çıkartmalısınız cıkardıktan sonra sıyah ekranda kalırsa kasayı gucten cıkarın gerı takın dırekt bıosa gırıp boot secenegıne gelıp #1 dısketi wındows boot yapmalısınız veya dıskınızı secmelısınız Genişletmek için tıkla ... oldu hocam resolved Oyla 0 Downvote
Genisys' Alıntı: aşağıdaki yer yarıya gelince usb diski çıkartmalısınız cıkardıktan sonra sıyah ekranda kalırsa kasayı gucten cıkarın gerı takın dırekt bıosa gırıp boot secenegıne gelıp #1 dısketi wındows boot yapmalısınız veya dıskınızı secmelısınız Genişletmek için tıkla ... oldu hocam resolved