Windows 8.1-10-11 | Aktivasyon Script

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOJEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
QUTj1e.png

Açıklama

Sevgili Cheatglobal üyeleri Bu Script spoofer,format sonrasında işinize yarayacak Microsoft ürünleri için aktivasyon aracıdır. Her şeyden önce açık kaynaklıdır az biraz bilginiz varsa notepad ile açıp kodlara bakabilirsiniz HWID süresiz etkineleştirme KMS38 2038 yılına kadar etkinleştirme Online KMS (180 gün etkinleştirme) yöntemleri ile windows ya da office programlarını aktive edebilirsiniz.

İNDİR

Benim canım askitom neler yapmış geneee

Eline sağlık..

link Bozuk beyler yeni sürümünü türkçeye çevirdim buyrun kullanırsınız

Bunu link olarak paylaşmak yerine github linkini atsanda insanlar güncel olarak yararlansa ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kral bu seni alakadar etmiyor bide dosyatc kapandığı için dosya yanmış olabilir
Sen gerçekten iletişim kurulacak bir insana benzemiyorsun o yüzden burada sonlandırıyorum. İnsanlar github'dan güncele ulaşması kolayken dosya tc atmak komedi senin dediğin daha komedi iyi günler.

irm | iex şu powershell komutuna benziyor

bsjio1b.png

Aynısını indirmeden kullanmak istiyorsanız powershell yönetici olarak açın ve irm | iex kodunu yazın aynı pencere otomatik online olarak açılacaktır oradan aktive edebilirsiniz buda bir bilgi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt