Windows 7 Kurarak HWID Ban Yememe Olayı

Arkadaşlar hwid banlıyım win 7 geçiyorum, sonucu yazarım.

anladım teşekkürler, herhangi bir çözümü yok mu yani, bu konuda bilgisizim
Bu konu tamamen AMD'nin eski bir işletim sistemine para ve emek harcamak istememesi yüzünden.Windows 10 odaklı bir şekilde çalışıyorlar çünkü.
Bildiğim kadarıylada bir çözümü yok.
Arkadaşlar hwid banlıyım win 7 geçiyorum, sonucu yazarım.
Bekliyorum dostum birde yapmadan sistemini yazsaydın keşke,desteklememe durumu olabiliyor @madeust da olduğu gibi.

Bu konu tamamen AMD'nin eski bir işletim sistemine para ve emek harcamak istememesi yüzünden.Windows 10 odaklı bir şekilde çalışıyorlar çünkü.
Bildiğim kadarıylada bir çözümü yok.

Bekliyorum dostum birde yapmadan sistemini yazsaydın keşke,desteklememe durumu olabiliyor @madeust da olduğu gibi.
Geçemiyorum jaslkhdkaslhjdqwljk format ekranında mouse klavye yok anakart b360 m pro vh işlemci i59400F destekliyormu

olayı tam olarak anlamadım windows 7 üzerinde aynı win 10 win 11deki gibi hwid yiyoruz fakat sadece bios update yapıp ban mı kaldırıyoruz yoksa hiç mi ban yemiyoruz

Geçemiyorum jaslkhdkaslhjdqwljk format ekranında mouse klavye yok anakart b360 m pro vh işlemci i59400F destekliyormu
USB 3.0 driverını şuanki kullandığın işletim sistemine kurup windows 7 isosunun dosyalarına bu sürücüyü aktarman gerek.Windows 7'de usb desteği olmadığı için kullanamıyorsun.Anakartta PS2 girişi varsa anca onu kullanarak yaparsın.
olayı tam olarak anlamadım windows 7 üzerinde aynı win 10 win 11deki gibi hwid yiyoruz fakat sadece bios update yapıp ban mı kaldırıyoruz yoksa hiç mi ban yemiyoruz
Ban yiyorsun ama vanguard sanırım seriallere atamıyor banı bu yüzden spoof işlemi kısa sürüyor.Bios updatesiz sadece yeni hesap açarak denemedim onuda denerim şimdi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt