Windows 7 Kurarak HWID Ban Yememe Olayı

zamaknokk

Uzman Üye
Bu konu hakkında birçok şey duyduğum için bu sabah denedim ve gerçektende başarılı bir sonuç aldım.Olay şu;

Windows 7'de sanırım vanguard donanımları tam olarak tanımlayamıyor ve seriallere ulaşamadığı için de hwid ban yemiyorsunuz.Bu sabah 3-4 kez ban yedim ve sadece bios up/down işlemi yaparak bandan kurtuldum ki bu çok büyük bir kolaylık sağlıyor.
Fakat işin kötü yanı Windows 7'de düzgün çalışan bir mouse driverı olmadığı için colorbotlar vs. çalışmıyor.Bunun yerine Windows 7'de page guard olayı çalışmayacağı için daha çok wallhack kısmına yönelik hile kullanmanız gerekiyor.

Denemek isteyen deneyebilir,şahsen bende çalıştı.
4 aydır açamadığım banımı açtım bunun sayesinde.

Win11 kurdum geçenlerde merakımdan valo hilelerinde çok sıkıntı yaratıyordu bugün win10a düşmeyi düşünüyordum win7e düşmek daha mantıklı geldi şimdi sen söyleyince

yeni nesil pc lerde kurulmuyor windows 7, neredeyse orjinalin yanında bir sürü editlenmiş uefi uyumlu v.s iso denedim fakat olmuyor kurduktan sonra starting windows kısmında crash veriyor hep, bootlanmıyor. buna çözümü olan var mı?

yeni nesil pc lerde kurulmuyor windows 7, neredeyse orjinalin yanında bir sürü editlenmiş uefi uyumlu v.s iso denedim fakat olmuyor kurduktan sonra starting windows kısmında crash veriyor hep, bootlanmıyor. buna çözümü olan var mı?
SSD'mi kullanıyorsun?
Birde i7 ve üstünde sorun çıkarabiliyor windows 7.

Win 7 geçip ekstra bişey yaptınmı ?

bu bendede oluyor eski windows 10 sürümlerini de kurmuyor ya neden böyle oluyor araştırdım ama bi sonuç bulamadım.

Hayır.Sadece ilk başta bende ban olduğu için bios update yapıp öyle indirdim valorantı.
Arkadaş doğru söylüyor vanguard windows 7 sistemine tam uyum sağlayamadığı için ban riskiniz normalden çok aşağıda Bundan bir kaç ay önce biz de denemiştik böyle bir şey

evet ssd, amd kullanıyorum ryzen 5 3550h
Kullandığın işlemcinin Windows 7 desteği yok.
Arkadaş doğru söylüyor vanguard windows 7 sistemine tam uyum sağlayamadığı için ban riskiniz normalden çok aşağıda Bundan bir kaç ay önce biz de denemiştik böyle bir şey
Dostum ban riskini bir kenara koy windows 7de sanırım donanım okumayla ilgili bir sorun var seriallere ban atamıyor vanguard.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt