YaramazCocuk
Bronz Üye
Baya baktım ama bulamadım
ikinci harddisk derken C , D diskleri demi bu işleri çok iyi bilmiyorum bilgisayarcıyada 40tl vermek hiç içimden gelmioikinci hardiskin varsa özel dosyalarını oraya at sonra win 10 kur bu kadar basit
sanırsam bi video yüzünden diskleri birleştirdim geri ayıramazmıyız Sadece C diski mevcut bendeevet özel dosyalarını D diskine ekle ve sonra win 10 C diskine yükle .
kanka kuruluma gel diski ayır ama kurulumu iptal et sonra ikinci diskin olursanırsam bi video yüzünden diskleri birleştirdim geri ayıramazmıyız Sadece C diski mevcut bende
kuruluma nerden giriyoruzkanka kuruluma gel diski ayır ama kurulumu iptal et sonra ikinci diskin olur
çözüm veremeyeceksen neden yorum atıyorsun?bunun için çözüm veremem ama ben win 11 isoyla kurarken oyun dosyalarımı usb kaydettim hepsini yeniden indirsem 1 gün gg direk usb atınca 5 4 saat sürdü en azından bende öyle verebileceğim çözüm bu dostum
illa format atmamız gerek yanibunun için çözüm veremem ama ben win 11 isoyla kurarken oyun dosyalarımı usb kaydettim hepsini yeniden indirsem 1 gün gg direk usb atınca 5 4 saat sürdü en azından bende öyle verebileceğim çözüm bu dostum
teşşekür ederim ingilizce windows formatıyla türkçe windows formatının arasında fark yok demiBu video yardımcı olabilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir