YaramazCocuk
Bronz Üye
Baya baktım ama bulamadım
Onu Denedim ama kurarken herşey sıfırlanacak diye biyer geliyor ya kabul et yada etme var sadece bende böyle olmasını istemiyorumFormatsız derken , dosyalarım silinmesin diyorsun galiba. Windows 10 un yükleme aracını indirip direkt yükle diyip dosyalarım kalsını işaretlersen dosyaların silinmeden format kurarsın.
Sıfırlanacak şey özel dosyaların olmuyor. Onlar hariç herşey.Onu Denedim ama kurarken herşey sıfırlanacak diye biyer geliyor ya kabul et yada etme var sadece bende böyle olmasını istemiyorum
ama bikere daha ordan önerdiler attığımda format gibi oldu oyunlarım vb özel iş dosyalarım vb hepsi gittiSıfırlanacak şey özel dosyaların olmuyor. Onlar hariç herşey.
O sığır yasaklandı. Aynı profil resmi kullanıyor o kadar.@oqef bu sana küfür edendi niye yardım ediyorsun
? ne küfür etmesi lütfen özelden konuş bu konuyu onun için açmadım@oqef bu sana küfür edendi niye yardım ediyorsun
he ben birini gördümde öyle adam 1 profil resmine 2 hesap açıyorO sığır yasaklandı. Aynı profil resmi kullanıyor o kadar.