Windows 11 Sızdırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel konu olmuş ve dev. arkadaşlar için güzel bir haber var windows 11 sürümü ile artık windowsumuzun altında linux çalıştırabiliyoruz. 11 sürümüne geçen arkadaşlar komut satırına "wsl" yazarak kontrol edebilirler. :) Eline sağlık güzel konu
iyi oldu bi bazı apex hileleri için linux gerekiyordu 2. sistem olarak tek sistemle yapabilcez artık

Şahsen korkum var.Çünki geçtik Win11'e şimdi Key olayları olcak yine.Asıl version u çıkmadan yükseltmem heralde

koskoca şirket 2015 den beri bir arpa boyu geliştirmemişler bence benim için tek farkı windows 10 un hafif mac'e benzeyen hali herhangi biri geliştirse daha yeni özellikler olurdu :D
en basitinden bi örnek wallpaper engine kullanıyor insanlar bunun yerine windowsla gelen daha stabil çalışan birşey eklenebilirdi bu sadece ufak bi örnek bunun gibi birsürü
özellik eklenebilirdi ama koskoca şirket naptı hafif temayı değiştirip windows 11 diye çıkardı :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
koskoca şirket 2015 den beri bir arpa boyu geliştirmemişler bence benim için tek farkı windows 10 un hafif mac'e benzeyen hali herhangi biri geliştirse daha yeni özellikler olurdu :D
en basitinden bi örnek wallpaper engine kullanıyor insanlar bunun yerine windowsla gelen daha stabil çalışan birşey eklenebilirdi bu sadece ufak bi örnek bunun gibi birsürü
özellik eklenebilirdi ama koskoca şirket naptı hafif temayı değiştirip windows 11 diye çıkardı :D
Oyunlarda 20-30 FPS artışı sağladım o windowsun lanet uygulamaları yok Mağazadan indiriyorsun gerçekten performans sağlıyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İso indirmeden güncelleme ile falan bir geçiş yolu yok değilmi?
Yok mecbur indircen isoda geçiş yap özelliği çalışmıyor eğer indirirsen driver booster felan ile tüm driverları kur ekran kartını felan görmüyor ekran gidip geliyor 20 snde bir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt