Çözüldü Windows 11 CMD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theronitz

Diamond Üye
İletişim
Merhaba, windows 10 kullanıyorum fakat windows 11in cmd tasarımı aşırı hoşuma gidiyor, ama sırf cmd için de w11 geçmem o problemleri çekmeye değmez, bildiğiniz cmdleri w11 gibi göstermemi sağlayacak bir program var mı?

Oyle bir şey varsa çok iyi olur tek pencerede birden fazla sekme acabiliyorsun çok iyi

Merhaba, windows 10 kullanıyorum fakat windows 11in cmd tasarımı aşırı hoşuma gidiyor, ama sırf cmd için de w11 geçmem o problemleri çekmeye değmez, bildiğiniz cmdleri w11 gibi göstermemi sağlayacak bir program var mı?
Windows terminali githubda opensource diye biliyorum, orada Windows 10 kullanıcıları için dahil APPX paketleri veriyorlar diye biliyorum.

EDİT: Github'u buldum.
WİNGET indirme komutu: winget install --id Microsoft.WindowsTerminal -e
Choco: choco install microsoft-windows-terminal

Deneyip haber vereceğim

@akira1337 Bu tarz konularda hiç bilgi sahibi değilim eğer vaktin varsa videolu yoksa yazılı bir şekilde en baştan anlatabilir misin?

There are no problems on Windows 11. These speculations were left behind in 2020...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt