kend, sürümüme uygun keyi nasıl buldunuz
Konunun birinci sayfasında yazıyor.
Edit 1: 1 yıl olmuş paylaşalı dönüp dönüp kullanıyorum.
Edit 2: Arkadaşlar konu güncellemesi yaptım talimatları okuyarak cmd ile Windows'unuzu doğrulayabilirsiniz. Windows 11 çıkınca tekrar güncelleyeceğim konuyu.

Son düzenleme:
  • Arkadaşlar bu yöntem Windows 11'de çalışıyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  • Ana konu başlığı güncellendi.​
  • mJ3uI.png

Son düzenleme:
- Konu güncellenme tarihi : 19 Haziran 2021 -
-benimbolat-
Windows 10 - Windows 11 Programsız Lisanslama
Bir diğer Windows 10 - Windows 11 etkinleştirme yöntemide manuel olarak ürün anahtarı girmektir. 1. yönteme göre daha kullanışsız olan bu yöntemi, ilk yöntemde hata alan kullanıcılar kullanabilir. Bu yöntemi kullanabilmek için Windows 10 - Windows 11 sürümünü bilmeniz gerekmekte. ''Bilgisayarım > ikonuna sağ tıkla –> özellikler yolunu'' izleyerek Windows sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Bunu öğrendikten sonra aşağıdaki listeden size uygun olan ürün anahtarını seçmeniz gerekiyor.

- Windows Sürümlerine Göre Serial-

Kod:
Home:  TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

Home N:  3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM

Home Single Language:  7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH

Home Country Specific:  PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR

Professional:  W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

Professional N:  MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9

Education:  NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2

Education N:  2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ

Enterprise:  NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43

Enterprise N:  DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4

Yukarıdan lisans anahtarınızı seçtikten sonra, başlat menüsünden '' komut istemi programı'' (veya '' cmd '')arayın. Daha sonra komut istemine sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin.
(Resime tıkla ve büyüt)
Komut istemini yönetici olarak çalıştırdıktan sonra, seçmiş olduğunuz lisans anahtarını “slmgr /ipk” komutunun sonuna ekleyin. Ardından Enter tuşuna basarak komutumuzu çalıştıralım.
Örn: slmgr /ipk
TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

Eğer işlemi doğru olarak yaptıysanız aşağıdaki mesajı alacaksınız
(Resimi büyütmek için tıklayın.)

Lisans keyi girme işlemi yaptıktan sonra “slmgr /skms kms8.msguides.com” komutunu çalıştırarak KMS serverımıza bağlanmamız gerekiyor. KMS serverına başarıyla bağlandığınızda aşağıdaki mesajı alacaksınız.
(Resimi büyütmek için tıklayın.)

Windows 10 - Windows 11 etkinleştirme işleminin tamamlanması için son olarak komut isteminde “slmgr /ato” komutunu çalıştırmamız gerekmekte. Bu koduda doğru bir şekilde çalıştırdıktan sonra aşağıdaki mesajı alacaksınız ve Windows’unuz artık kullanıma hazır hale gelecek.
p57rnJ.png

Windows 11den görüntü ;

mJ3uI.png

peki windows 7 windows 10 yada 8 yapa bılmek ıcın bı cozum yokmu bu arada eline saglık harika olmus ben 7 kullandım ıcım bısey yapamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
KMS sunucusundan veri çekiyor, Crâck 3. parti yazılımlarla aynı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt