Hocam 1909 sürümünü bir laptopta deneme şansı buldum. Sürümü tam güncel halinde zannetmiştim. Lakin hiç update almadan sürüm felaket yavaştı. Bu durumda update açıp güncellemek durumunda kaldık. Yani güncelleyince new windows gibi oldu :D Bunun farklı bir çözümü var mı stabilizasyon açısından ?

Benim bildiğim kadarıyla o durumun, Win sürümüyle alakasız olması.
Sürücüleri kurmaz isen tabii ki de yavaşlar. Sürücüleri internet üzerinden kursaydınız böyle bir sorun olmayacaktı.

linkler ve konu güncellendi iyi forumlar.

Ghost spectre windows 8.1 isosunu evde ki eski quad core pcde kullanıyorum gayet stabil win 10 da kullandım ama win 8.1 bana daha uygun geldi

Bence orginali yüklemek daha mantıklı olur çünkü bilgisayara uyumlu olmuya bilir modifiyeli windows

Adam ling atmış ordan indirceksin ve aynı surum yapar gibi kuracaksın

Evet gabari surum 1909
Hocam orijinali yüklemek mantıklı evet ama eski bilgisayarlar için performans konusunda gayet iyi bi seçenek bizzat denediğim için biliyorum bu yüzden eski cihazlara kurulmasını tavsiye ederim

Hocam forumdaki hileleri rahat çalıştıracak sürüm hangisi acaba . win 11 kullanıyorum bazı hilelerde sorun yaşıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
indirmek mantıklı mı öneriyor musunuz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt