Windows etkinleştirme sistemi bozuldu ne demek kanka biraz açıkla belki çözümü filan vardırWindowsu yeni sıfırladım ve kurmam çok uzun zaman aldı ve windows etkinleştirme sistemi bozulduğu için sadece windowsu sıfırlayıp bütün dosyalarımın içinde kalmasını istiyorum bu mümkünmüdür ?
![]()
kanka buna ayrı bi konu açtımda bi sonuç çıkmadı. internette bulduğum videolarda cmdye kod girip sınırsız windowsu etkinleştiriyolardı bende kodu girerken şu hata geldi "Windows etkinleştirme sistemi bozuldu ne demek kanka biraz açıkla belki çözümü filan vardır
Nasıl yaniDiski bol dosyalari d ye at
Diskini biçimlendirip böleceksin dosyalarını d diskine yani böldüğün diske atıo formatlıcaksın ytden bakabilirsin disk bölme diyeNasıl yani
Format esnasında diskleri biçimlendirmez direk ilerle dersem herhangi bi dosya kaybedermiyim.Diskini biçimlendirip böleceksin dosyalarını d diskine yani böldüğün diske atıo formatlıcaksın ytden bakabilirsin disk bölme diye
Formatlamış olursun yani herşey giderFormat esnasında diskleri biçimlendirmez direk ilerle dersem herhangi bi dosya kaybedermiyim.
hmm benim istediğim şu etkinleştirme sorununu bi şekilde çözmek. formatlamak haricinde başka bi çözümü olmalıFormatlamış olursun yani herşey gider