cakallavolim
Gold Üye
Hocam hiç bulaşma derim o tür yazılımlara. Sıkıntı.Sağolasın hocam uygulama güvenilir mi kmspico da df nin başına gelen bizimde başımıza gelmesin sonra ?
Hocam hiç bulaşma derim o tür yazılımlara. Sıkıntı.Sağolasın hocam uygulama güvenilir mi kmspico da df nin başına gelen bizimde başımıza gelmesin sonra ?
tamamen güvenilir virüstotal bıraktım inceleyebilirsinSağolasın hocam uygulama güvenilir mi kmspico da df nin başına gelen bizimde başımıza gelmesin sonra ?
bi risk barındırmıyor windows defenderinizi aktif şekilde tutun bigliseyarınıza erişim olduğu taktirde uyarıyor zatenWindows 10 cracklemenizi önermiyorum. Çalışma mekanizmasını bir konuda anlatacağım bu korsan programlarını. Gittigidiyor gibi sitelerde 5-20 TL arası satılıyor bence riske girmeden ordan satın alın.
Ağa Programda Bir Sıkıntı Yok Bilgisayarımı Win7'de Çevirmeden Önce Win10 Kullanıyordum Ve Bu Tür Program KullanarakHocam hiç bulaşma derim o tür yazılımlara. Sıkıntı.
Bence yine de bulaşma. Yedek medek. 10-20 TL arası bile bulabilirsin çok rahat. Ben 5 TL ye almıştım çalıştı. Haziran'dan beri kullanıyorum hiçbir sorun oluşmadı tam sürüm.Yedek bilgisayarım zaten aksi bir durum olursa format atabilirim önemli şeyleri tutmuyorum o yüzden boş yere 30-40 lira vermek mantıklı gelmedi
Asıl Öyle Ucuza Almak Sıkıntı Bence Dolandırılma Şansın YüksekBence yine de bulaşma. Yedek medek. 10-20 TL arası bile bulabilirsin çok rahat. Ben 5 TL ye almıştım çalıştı. Haziran'dan beri kullanıyorum hiçbir sorun oluşmadı tam sürüm.
ben pek fazla anlamıyorum yani virüs programlarının algılayamadığı herşeyde temiz olmuyor ya genelde o yüzden dedim temiz diyorsanız dursun kenarda mutlaka lazım olurtamamen güvenilir virüstotal bıraktım inceleyebilirsin
ansızın bir gün CIA FBI kapıda belirmesin yani dikkat etmek lazımtamamen güvenilir virüstotal bıraktım inceleyebilirsin
Abartmayın O kadarda Değil Bende Kullandım Öyle Birşey Yokansızın bir gün CIA FBI kapıda belirmesin yani dikkat etmek lazım