Windows 10-11 ?

cursedofdragon

Platinum Üye
Arkadaşlar yeni sisteme windows 11 kurmayı düşünüyorum düşünceniz nedir oyun performansı nasıldır ? Genel olarak valorant oynayacağım ? Windows 10'da ki performans alırmıyım ?

Şöyle karşılaştırma videolarını izliyorum youtubedan ama sizin görüşlerinizi de merakj ediyorum.

Arkadaşlar yeni sisteme windows 11 kurmayı düşünüyorum düşünceniz nedir oyun performansı nasıldır ? Genel olarak valorant oynayacağım ? Windows 10'da ki performans alırmıyım ?

Şöyle karşılaştırma videolarını izliyorum youtubedan ama sizin görüşlerinizi de merakj ediyorum.

Windows 11 güzel git gide iyi oluyor sistem sorunsuz ise sıkıntı yok

Windows 11 güzel git gide iyi oluyor sistem sorunsuz ise sıkıntı yok
Sistemi gördün zaten cevap attın hatta :)
win 11 çok güzel ama baya bi sıkıntı oluyo bende
Ne gibi sıkıntı oluyor hocam sistemin yetmiyordur iyi sistemde her türlü iş yapıyor gözüküyor en iyisi win7 sonra win11 geliyor şu videoyu bırakıyorum şuraya.

Yüksek ihtimal öyle yapıcam.
10 kullan valorant sıkıntı çıkıyor
Ne gibi sıkıntı çıkartıyor ?

Sistemi gördün zaten cevap attın hatta :)

Ne gibi sıkıntı oluyor hocam sistemin yetmiyordur iyi sistemde her türlü iş yapıyor gözüküyor en iyisi win7 sonra win11 geliyor şu videoyu bırakıyorum şuraya.

Yüksek ihtimal öyle yapıcam.

Ne gibi sıkıntı çıkartıyor ?

11 iyi şuan en kötü geri dönersin sıkıntı olmaz

Performans 7 ile 8.1 de var

11 iyi şuan en kötü geri dönersin sıkıntı olmaz
Ekran kartım eski olduğu için sıkıntı yaratır mı ondan şüpheleniyorum sadece ? R9 280x var.
Hile kullanacaksan Windows 10 da kal
Hile kullanmıyorum.
Performans 7 ile 8.1 de var
3-5 FPS'den ziyade gözede hitap etmesi lazım 7/24 oyun oynamıyoruz sonuçta görsellik önemli hız olarak da win11 daha hızlı diye biliyorum windows 10'dan.

w11de valorant oynayamazsın hata veriyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt