Çözüldü win7 win10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jungmain800

Yeni Üye
Win 7 de hilenin çalışmadığını söylediniz . win 10 nasıl yükleyebilirim flash yok yardımcı olur musunuz çok teşekkür ederim .

Win 7 de hilenin çalışmadığını söylediniz . win 10 nasıl yükleyebilirim flash yok yardımcı olur musunuz çok teşekkür ederim .

Burdan Aracıyı indirceksin ondan sonra aracıdan yükseltmeyi seçiceksin ondan sonra yükleniyor eğer olmaz ise sadece iso dosyasını indirip winrar ile açıcaksın ordaki setuptan hallediceksin

eğer olmaz ise sadece iso dosyasını indirip winrar ile açıcaksın ordaki setuptan hallediceksin . 1 hafta önce indirmiştim ve olmamıştı . Burda ne demek istediğiniz tam anlayamadım biraz daha açar mısınız ve win10 kurduğum zaman lisans anahtarı falan isteyecek bunun cracki nasıl yapılıyor yardımcı olursan sevinirim teşekkürler <3

• Windows 10 yükleme lisansınız var ve bu bilgisayarı Windows 7'den Windows 8.1'e yükseltiyorsunuz.
  • Windows 10'u, daha önceden başarıyla etkinleştirmiş olduğunuz Windows 10 yüklü bir bilgisayara yeniden yüklemeniz gerektiğinde.
Windows 10'u, Windows XP veya Windows Vista çalıştıran bir bilgisayara yüklüyorsanız ya da Windows 10'u farklı bir bilgisayara yüklemek için yükleme medyası oluşturmaya ihtiyacınız olursa, aşağıdaki bölümüne bakın.

Not: Windows 10'u yüklemeden önce, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olmak için konusunu inceleyin. Güncelleştirilmiş sürücüler ve donanım uyumluluğu hakkındaki tüm ek bilgiler için bilgisayarınızın üreticisinin web sitesini de ziyaret etmenizi öneririz.

1. Aracı indir düğmesini seçin ve Çalıştır düğmesini seçin. Bu aracı çalıştırmak için bir yönetici olmanız gerekir.
  2. Lisans koşulları sayfasında, lisans koşullarını kabul ediyorsanız Kabul Et düğmesini seçin.
  3. Ne yapmayı istiyorsunuz? sayfasında, Bu bilgisayarı şimdi yükselt düğmesini seçin ve ardından, İleri düğmesini seçin.
  4. İndirip yükledikten sonra bu araç, Windows 10'u bilgisayarınızda nasıl ayarlayacağınızı adım adım gösterir. Windows 10 seçeneğini belirlediğinizde, Enterprise sürümü dışındaki tüm Windows 10 sürümleri kullanılabilir. Enterprise sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için 'ne gidin.
    • Windows 10'u yüklemek için bir lisansınız yoksa ve daha önce bu sürüme yükseltmediyseniz buradan bir kopya satın alabilirsiniz: .
    • Bu bilgisayarda daha önce Windows 10'a yükselttiyseniz ve şimdi yeniden yüklüyorsanız ürün anahtarı girmeniz gerekmez. Windows 10 kopyanız, daha sonra dijital lisansınız kullanılarak otomatik olarak etkinleştirilir.
  5. Windows 10 yüklemeye hazır olduğunda, işaretlemiş olduğunuz seçeneğin özetini ve yükseltme boyunca korunacak olan öğeleri görürsünüz. Yükseltme sırasında, Korunacaklar öğesi için Kişisel dosyaları ve uygulamaları koru veya Yalnızca kişisel dosyaları koru ya da Hiçbiri seçeneğini ayarlayın.
  6. Çalıştırıyor olabileceğiniz tüm açık uygulamaları kaydedin ve kapatın. Hazır olduğunuzda, Yükle düğmesini seçin.
  7. Windows 10'un yüklenmesi biraz zaman alabilir ve bilgisayarınız birkaç kez yeniden başlayabilir. Bilgisayarınızı kapatmadığınızdan emin olun.

eğer olmaz ise sadece iso dosyasını indirip winrar ile açıcaksın ordaki setuptan hallediceksin . 1 hafta önce indirmiştim ve olmamıştı . Burda ne demek istediğiniz tam anlayamadım biraz daha açar mısınız ve win10 kurduğum zaman lisans anahtarı falan isteyecek bunun cracki nasıl yapılıyor yardımcı olursan sevinirim teşekkürler <3
İndirdikten sonra 30 gün deneme sunuyor diye biliyorum KmSpico adlı program ile halledebilirsin kullanımı çok kolay youtubede bulabilirsin :)

Gerekli bilgilendirme sağlanmış aklınızda ki soru işareti giderildi ise konuyu kapatacağız . @jungmain800 geri dönüş sağlamanızı rica ediyoruz.

Çok teşekkür ederim her şeyi anladım ve indirmeyi başlattım eğer bir aksilik olursa size geri dönüş yapacağım kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt