WİFİ ŞİFRE KIRMA

bir fish yöntemi var gayette kolay ama forum kurallarına aykırımı bilmiyorum bu yüzden riske atmayı düşünmüyorum :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iOS'dan kıramazsın. 2013-2014 civarları ben Dumpper ile kırıyordum Windows'dan bütün komşuların WiFi şifresini kırmıştım o dönemler. Ama şu an WiFi kırma işi bir tık tarih oldu diyebilirim kanka, çünkü modemler artık gelişmiş şifreleme methodları kullanıyor. Android için de WPS/WPA Tester vardı benim zamanımda ama dediğim gibi onun da işe yarayacağını düşünmüyorum. Kısacası çok çok zor verdiğin uğraşa değmez.

wpa2 aglari kirmak sabir istiyor, hele bir de özel isaretler varsa sifrede cok zor. He, basit yolu yok mu? Var. oltalama ile cok rahat bi seklide elde edersin. Gerek var mi? Yok. Ayrica wordlist falan da bulman gerekecek güncel, yas is yani. (olm phixsing yaziyiorum log cikiyor bune lan)

Wpa2/3 kırmak artık imkansıza yakın ancak wps kırmayı düşünüyorsan pin yöntemi ile olabilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt