WİFİ ŞİFRE KIRMA

emircann0841

Silver Üye
arkadaşlar wifi şifrelerini kırabilecek bir yazılım mevcutmudur biraz bi araştırdım androidde reaver diye bir program varmış o yardımcı oluyormuş fakat bende android telefon yok bilgisayar ve ios cihazlarım var yardımcı olabiliecek arkadaş varmı acaba ?

arkadaşlar wifi şifrelerini kırabilecek bir yazılım mevcutmudur biraz bi araştırdım androidde reaver diye bir program varmış o yardımcı oluyormuş fakat bende android telefon yok bilgisayar ve ios cihazlarım var yardımcı olabiliecek arkadaş varmı acaba ?
Androdummper vardı Bi ara bak belki işine yarar araştır ona göre kullanırsın

Androdummper vardı Bi ara bak belki işine yarar araştır ona göre kullanırsın
kanka bu android cihazlar için heralde bende 2 ios 1 tane pc var blue stacks felan deniyecek kadar internetim de kalmadı açıkçası
kanka yorum kasıyor çok takma bunun gibi elemanlara bilgilendirmiş olayım seni "bulunca bana da haber verir misin" genelde yorum kasmak için kullanırlar bu tarz cümleleri
anladım kanka ben silemiyommu bunun mesajını :D

Son düzenleme:
Evil twin saldırısını araştırabilirsin,temelde olay basit saldıracağın wifiyı kopyalarsın ve oraya bağlanan kullanıcıyı otomatik bir parola girme sayfasına yönlendirirsin veya modem ile kullanıcı arasına girip (öncelikle kullanıcının bağlantısını kesmen gerek kolay bir saldırı)aradaki hashleri çekip unhashlersin ve şifreyi elde edersin.He bu arada telsfondan yapmak klavyeden yazdığın için biraz zor olabilir ama illa buradan yapacaksan termux kullan yoksa da güzel bi linux dağıtımı.Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Evil twin saldırısını araştırabilirsin,temelde olay basit saldıracağın wifiyı kopyalarsın ve oraya bağlanan kullanıcıyı otomatik bir parola girme sayfasına yönlendirirsin veya modem ile kullanıcı arasına girip (öncelikle kullanıcının bağlantısını kesmen gerek kolay bir saldırı)aradaki hashleri çekip unhashlersin ve şifreyi elde edersin.He bu arada telsfondan yapmak klavyeden yazdığın için biraz zor olabilir ama illa buradan yapacaksan termux kullan yoksa da güzel bi linux dağıtımı.Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
merhaba arkadaşlar ben technopatdan recepdaldaşşajk

şimdi jett cim sadece okudum benim o kadar aklım kesmez bunları yapmaya daha basit bir yöntem veya program yokmu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt