sensuelle Master Üye Katılım 29 Ağu 2022 Mesajlar 1,182 Beğeniler 121 İletişim 30 May 2025 #1 Whatsappta mesajlaştığım kişiyi sohbet geçmişini silmeden ekrandan gizlemek istiyorum nasıl yaparım? * Arşivlemek olmuyor ekranda arşivlenmiş mesaj olarak gözüküyor o yüzden olmaz.
Whatsappta mesajlaştığım kişiyi sohbet geçmişini silmeden ekrandan gizlemek istiyorum nasıl yaparım? * Arşivlemek olmuyor ekranda arşivlenmiş mesaj olarak gözüküyor o yüzden olmaz.
pxpxz Master Üye Katılım 11 Ağu 2022 Mesajlar 1,008 Beğeniler 175 30 May 2025 #2 sensuelle' Alıntı: Whatsappta mesajlaştığım kişiyi sohbet geçmişini silmeden ekrandan gizlemek istiyorum nasıl yaparım? * Arşivlemek olmuyor ekranda arşivlenmiş mesaj olarak gözüküyor o yüzden olmaz. Genişletmek için tıkla ... Bi ara gizlenen mesajlar vardı whatsap arama yerine belirldeiğin cümleyi yazınca öyle açılıyordu tiktok yada yt ye yazsan çıkar hemen
sensuelle' Alıntı: Whatsappta mesajlaştığım kişiyi sohbet geçmişini silmeden ekrandan gizlemek istiyorum nasıl yaparım? * Arşivlemek olmuyor ekranda arşivlenmiş mesaj olarak gözüküyor o yüzden olmaz. Genişletmek için tıkla ... Bi ara gizlenen mesajlar vardı whatsap arama yerine belirldeiğin cümleyi yazınca öyle açılıyordu tiktok yada yt ye yazsan çıkar hemen
sensuelle Master Üye Katılım 29 Ağu 2022 Mesajlar 1,182 Beğeniler 121 İletişim 30 May 2025 #3 Lennoxgod' Alıntı: Bi ara gizlenen mesajlar vardı whatsap arama yerine belirldeiğin cümleyi yazınca öyle açılıyordu tiktok yada yt ye yazsan çıkar hemen Genişletmek için tıkla ... onu gördüm yaptımda arama yapınca bildirim geliyor telefon çalıyor yani onu nasıl kapatcam?
Lennoxgod' Alıntı: Bi ara gizlenen mesajlar vardı whatsap arama yerine belirldeiğin cümleyi yazınca öyle açılıyordu tiktok yada yt ye yazsan çıkar hemen Genişletmek için tıkla ... onu gördüm yaptımda arama yapınca bildirim geliyor telefon çalıyor yani onu nasıl kapatcam?
mod1nn Sanchez Sarsılmaz Master Üye Katılım 7 Mar 2023 Mesajlar 1,164 Beğeniler 189 İletişim 30 May 2025 #5 sensuelle' Alıntı: Whatsappta mesajlaştığım kişiyi sohbet geçmişini silmeden ekrandan gizlemek istiyorum nasıl yaparım? * Arşivlemek olmuyor ekranda arşivlenmiş mesaj olarak gözüküyor o yüzden olmaz. Genişletmek için tıkla ... Sohbeti Kilitleyip şifrede koyabilirsin harici bir şey varmı bilmiyorum
sensuelle' Alıntı: Whatsappta mesajlaştığım kişiyi sohbet geçmişini silmeden ekrandan gizlemek istiyorum nasıl yaparım? * Arşivlemek olmuyor ekranda arşivlenmiş mesaj olarak gözüküyor o yüzden olmaz. Genişletmek için tıkla ... Sohbeti Kilitleyip şifrede koyabilirsin harici bir şey varmı bilmiyorum
tastyshu Platinum Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 167 Beğeniler 26 30 May 2025 #6 Sohbeti kilitleyip, sohbet ayarlarından bildirimleri kapat. Aramaları da sessize alabilirsin, aramalar tamamen kapatılmıyor.
Sohbeti kilitleyip, sohbet ayarlarından bildirimleri kapat. Aramaları da sessize alabilirsin, aramalar tamamen kapatılmıyor.