Satıyorum WexMod | Pubg Mobile Emulator Hack 3.1 | Provision Loop

2021den beri pubg mobile oynamıyorum pek bilgim yok ama o zamanlarda bütün hilelerde magic bullet vardı mermiler ışınlanarak vuruyodu adamı bu özellik neden yeni hilelerde yok

Hayırlı satışlar :perfect:

2021den beri pubg mobile oynamıyorum pek bilgim yok ama o zamanlarda bütün hilelerde magic bullet vardı mermiler ışınlanarak vuruyodu adamı bu özellik neden yeni hilelerde yok
Eskiden oyunun güvenlik yazılımı düşüktü uzun süre hiçbir oyun bu tür açıklarla devam etmez hertürlü o methodlar fixlenir sihirli mermi bile fix aşamasında 40m bile artık safe tutmak zor ve artık iki anormal birşey yapsan bile rapor yediğin zaman video incelemeye düşüyorsun lakin legit profesyonel bir şekilde oynandıkça sorun yoktur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yeni anticheat yüzünden böyle şeylerin ban riski tavan yapmış durumda. yinede az ban riski olan aimbot türü magic bullettir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt