- İletişim
sen yaptınmı benimki daha inmedi deindirme başlatılıyorda kaldı
sen yaptınmı benimki daha inmedi deindirme başlatılıyorda kaldı
benımkıde daha ınmedı %17sen yaptınmı benimki daha inmedi de
ayar vericem şimdiAimbot Çalışmıyor
Kanka Aimbot kısmına girdün sıkıntısız aimbot triggerbotlar calısıyodu forudmaki 2 3 hilede bronz üye değilim bundada aynısı oluyor esp calısıyor sadece hepsinde yardımcı olsanıza
Kanka Aimbot kısmına girAimbot Çalışmıyor
Yok denedim olmuyor kapat aç ta yaptım çalışmıyor Aimbotayar vericem şimdi
Kanka Aimbot kısmına gir
Smooth Kısmı var : 7 dir orası orayı 0 yapın
daha sonrasında Aimbotun altında butonlar var Visebleyi kapatırsanız duvar arkası kitlenir en altdaki buton da crosshair kapatın veya açın siz bilirsiniz
eğer ki olmazsa hileyi kapat aç yapın.
Kanka Aimbot kısmına gir
daha sonrasında Aimbotun altında butonlar var Visebleyi kapatırsanız duvar arkası kitlenir en altdaki buton da crosshair kapatın veya açın siz bilirsiniz
kanka başka 1 tane daha hile denedim ondada aimbot çalışmıyordu bundada çalışmıyor genel bişey oldu sanırsamayar vericem şimdi
Kanka Aimbot kısmına gir
Kanka Aimbot kısmına gir
olabilir bilmiyorum valla bakicam şimdikanka başka 1 tane daha hile denedim ondada aimbot çalışmıyordu bundada çalışmıyor genel bişey oldu sanırsam