Çalışmıyor Wenza Cheat | 3.0 | Offsets Update

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum gördüğüm kadarıyla ne kendini geliştirme amacın var ne de insanlara yardımcı olmaya böyle burnu dik bi şekilde devam edersen çok kaybedersin benim tavsiyem sana sallasalar bile gerçektir değildir beni ilgilendirmez sana tavsiye herkese böyle zıplama sonunda birisine denk gelirsin pişman olan sen olursun ne yorum atıyorlarsa atsınlar havlama zırlama kudurma vs vs cart curt seni haklı çıkarmaz aksine seni küçük duruma düşürür MESAJLARA baktığım kadarıyla yaşın maksimum 16 kendini geliştirmeye bak gelip burada banada zırlama vs diyeceksen hiç deme dc at konuşalım.

dostum gördüğüm kadarıyla ne kendini geliştirme amacın var ne de insanlara yardımcı olmaya böyle burnu dik bi şekilde devam edersen çok kaybedersin benim tavsiyem sana sallasalar bile gerçektir değildir beni ilgilendirmez sana tavsiye herkese böyle zıplama sonunda birisine denk gelirsin pişman olan sen olursun ne yorum atıyorlarsa atsınlar havlama zırlama kudurma vs vs cart curt seni haklı çıkarmaz aksine seni küçük duruma düşürür MESAJLARA baktığım kadarıyla yaşın maksimum 16 kendini geliştirmeye bak gelip burada banada zırlama vs diyeceksen hiç deme dc at konuşalım.
ne anlatmaya çalışıyorsun sen şimdi analamadım fakat benim egomdan falan seni ilgilendirmez senin gibi küfürlere aldırış edemiyorum bende laf ediyorum yaşım falan seni ilgilendirirmi bilmem fakat konularımda KALKIP BANA YOK ÖYLE BÖYLE gibi kelimeler kullanmazsan sevinirim adamlar bana laf ederse bende ederim hakkım sonuç olarak

kanka biraz daha bakarsan oraya offestler güncellendi ban riski yok demişim burda offsetsleri belirtmedim güncellendi anladın mı aklın yatıyor herhalde

açılsın kanitlarim ben size
hocam merhaba hilenin çalışması için gereken dosyaları nerden bulabilirim hata alıyorum sürekli

ne anlatmaya çalışıyorsun sen şimdi analamadım fakat benim egomdan falan seni ilgilendirmez senin gibi küfürlere aldırış edemiyorum bende laf ediyorum yaşım falan seni ilgilendirirmi bilmem fakat konularımda KALKIP BANA YOK ÖYLE BÖYLE gibi kelimeler kullanmazsan sevinirim adamlar bana laf ederse bende ederim hakkım sonuç olarak
benim sorunumla ilgilenebilir misiniz

oyunu pencere modu ya
dostum alt tabda dönünce csye anlık gözüküyo menü sonra gidiyo nasıl çözeriz,

oyunu pencere moduna al

evet senin hakkın ama cevap verince onların istediği olmuş oluyor onların seviyesine düşüyon kardeşim. neyse ya aman sen bu dll yi dosyanın yanına at dedimissin attım ama fayda etmedi dllyi görmüyor nasıl yapcaz kral

Bu hile overwatch değil vac dalgasını bile atlatamaz. Kullandığın hesap 3 5 dolar kardeşim neyin ban yedirip yedirmeyeceğini öğrenip ona göre hile geliştirmeye devam et.
tamam githubdan bulduğu tüm projeleri yayınlayan dostum gerçekten tamam her konuda zırlayıp durma git kendi konunda bekle mesaj gelirse yanıt verirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt