shivajs
Gold Üye
- İletişim
ne istersen onu vereyim ama yani menu falan iç eklentiler bazı ekledigim şeyleride paylaşKodlarin eğer aynısını paylaşırsam ne vereceksin?
ne istersen onu vereyim ama yani menu falan iç eklentiler bazı ekledigim şeyleride paylaşKodlarin eğer aynısını paylaşırsam ne vereceksin?
dostum bana değiştirdim dediğin şeyi gösterir misin?ne istersen onu vereyim ama yani menu falan iç eklentiler bazı ekledigim şeyleride paylaş
kanka aimbot düzgün kitlenmiyordu kafaya gitmiyorum onu ayarladım mesela şuan en iyisi diyebilirim spinbot istediler geçen onlarıda ekledim cheats.cpp deki herşeyi sildim sıfırdan düzgün şekilde ayarladım modulleri düzenledim şuanda bu hile boş v3 attıgımda görürsün ne oldugunu senin gibi forum forum dolaşıp hile aramıyorum veya düşman kesilmiyorum gefälschter softwareentwicklerdostum bana değiştirdim dediğin şeyi gösterir misin?
03/2023 tarihinde hile yapmış olan bana forum forum gezip hile arıyorsun mu diyorsunkanka aimbot düzgün kitlenmiyordu kafaya gitmiyorum onu ayarladım mesela şuan en iyisi diyebilirim spinbot istediler geçen onlarıda ekledim cheats.cpp deki herşeyi sildim sıfırdan düzgün şekilde ayarladım modulleri düzenledim şuanda bu hile boş v3 attıgımda görürsün ne oldugunu senin gibi forum forum dolaşıp hile aramıyorum veya düşman kesilmiyorum gefälschter softwareentwickler
Offsets'leri güncelledim
1. Neler Güncellendi ? Wenza 2.0
- Aimbot (Kitlenmeme hatası çözüldü)
- Offsetsler yenilendi
HİLE VE MENU + AYAR VİDEOSU
-
AİMBOT VİDEOSU
-
VT =Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İNDİR
(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
! Adminler Not : hilede OBSbypass oldugu için kayıt otomatik olarak kapanıyor maalesef o yüzden bu şekil attım videoyu !
ARKA
Offsets'leri güncelledim
1. Neler Güncellendi ? Wenza 2.0
- Aimbot (Kitlenmeme hatası çözüldü)
- Offsetsler yenilendi
HİLE VE MENU + AYAR VİDEOSU
-
AİMBOT VİDEOSU
-
VT =Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İNDİR
(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
! Adminler Not : hilede OBSbypass oldugu için kayıt otomatik olarak kapanıyor maalesef o yüzden bu şekil attım videoyu !
ARKADAŞLAR LBBUTTONU SHİFT İLE KULLANIRSANIZ DAHA GÜZEL OLUR
zırlamayı bırak istersen hatırlatırım usermode source code benim diye paylaşıp skidd çıktı diyen ben değilim unkown cheast :d03/2023 tarihinde hile yapmış olan bana forum forum gezip hile arıyorsun mu diyorsun
Sana düşman kesilmiyorum sadece birşeyleri alıp üstündeki şeyleri değiştirip kendin yapmış gibi paylaşıyorsun mause_move kullanıyorsun zor birşey gibi bunu övüyorsun
o source code paylaşan elemana sor bakalım kime aitmiş hatta ben sana link bırakayım kendini yorma özele bakzırlamayı bırak istersen hatırlatırım usermode source code benim diye paylaşıp skidd çıktı diyen ben değilim unkown cheast :d