WeMod Pro Crâck (Yeniden)

WeMod Pro Crâck
Status:Working

Bildiğiniz Üzere WeMod Pro Crâck Yemişti Fakat Yeni Güncellemeden Sonra Fixlendi
Buda Yeni Versiyonu Güle Güle Kullanın
Bu sefer app.asar rar olarak verdim içerisindeki tüm dosyaları aşağıdaki
klasöre atın

Dosya Konumu: AppData\Local\WeMod\app-9.6.0\resources

(Eski)

app.asar Çalışmayanlar İçin Komple WeMod Klasörünü Veriyom Hepsini AppData\Local\WeMod
Buraya Atın

(Yeni)

Not: Bilerek Eski Videoyu Koydum Çünkü Aynı İşlem Yapılıyor Ve Üşendim Çalıştığına Dair SS Koydum Bakarsınız

image.png

image.png

Buda Tarih Gözükecek Şekilde

Hocam fixlendi düzeltirsen sevinirim

WeMod Pro Crâck
Status:Working

Bildiğiniz Üzere WeMod Pro Crâck Yemişti Fakat Yeni Güncellemeden Sonra Fixlendi
Buda Yeni Versiyonu Güle Güle Kullanın
Bu sefer app.asar rar olarak verdim içerisindeki tüm dosyaları aşağıdaki
klasöre atın

Dosya Konumu: AppData\Local\WeMod\app-9.6.0\resources

(Eski)

app.asar Çalışmayanlar İçin Komple WeMod Klasörünü Veriyom Hepsini AppData\Local\WeMod
Buraya Atın

(Yeni)

Not: Bilerek Eski Videoyu Koydum Çünkü Aynı İşlem Yapılıyor Ve Üşendim Çalıştığına Dair SS Koydum Bakarsınız

image.png

image.png

Buda Tarih Gözükecek Şekilde

hocam zulu veya hangi oyunlarda hile sağlıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Genisys reis bu temizmi buna bakabilirmisin direk kendisinin verdiği wemod klasörünü indirmiştir çoğu kişi bende öyle yaptım sadece app.asar koyunca hep çöktü wemod

eski sürüm lakin kullanmak istiyorsanız appdata/local/wemod klasörünü silip konu sahibinin wemod klasörünü aynı konuma atın ve içindeki update.exe nin adını değiştirin örneğin update1 yapın en son sürüm olmayacak lakin bu sürümü premium olarak kullanabileceksiniz

eski sürüm lakin kullanmak istiyorsanız appdata/local/wemod klasörünü silip konu sahibinin wemod klasörünü aynı konuma atın ve içindeki update.exe nin adını değiştirin örneğin update1 yapın en son sürüm olmayacak lakin bu sürümü premium olarak kullanabileceksiniz
acılırken güncelleniyor bu arada bide yenı sürüm nezaman gelır 9.8

Hocam Yaptım da Açılırken Yükleniyor diyor başka bir çözümü varmıdır ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt