@licores onerırımMerhaba arkadaşlar web tasarımı yapacak birini arıyorum ücret vereceğim.
Discord: Skeul#5217
@licores onerırımMerhaba arkadaşlar web tasarımı yapacak birini arıyorum ücret vereceğim.
Discord: Skeul#5217
Aga bu hazır siteler yaptığın siteler örnek olarak ortalama kaç TL'ye satılıyor dm'den bilgi alabilir miyim veya buradan yada ortalama bir fiyat söyleyedebilirsin direk söylersen belki forumdan uyarı yiyebilirsin diye düşünüyorumSanırsam Sen Benim Site Gibi Bir Şey İstiyorsun Otomatik Teslimat Yapan..
Örnek Site Adresim :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Biraz Bilgin varsa Yapması Kolay Kendin Bile Yaparsın.. Bunu Kendim Yaptım Mesala..
hocam bok gibi olmuş
Ben alalı baya oldu tam hatırlamıyorum lisanslı olarak almıştım 40 dolar karşılığında.. Tabi o zamanlarda dolar 16 TL Falandı.. Düzenlemesi tasarım ayarlaması senin becerine bakıyor Örnek oradaki Bypass V.S Tasarımlar kendim hazırladım sallıyorum Discord sunucumuz aktif yazısı falan. Yani hemen al Kur ile bitmiyor birazda bilgin olması lazım..Aga bu hazır siteler yaptığın siteler örnek olarak ortalama kaç TL'ye satılıyor dm'den bilgi alabilir miyim veya buradan yada ortalama bir fiyat söyleyedebilirsin direk söylersen belki forumdan uyarı yiyebilirsin diye düşünüyorum
sormak isterim nereden aldınBen alalı baya oldu tam hatırlamıyorum lisanslı olarak almıştım 40 dolar karşılığında.. Tabi o zamanlarda dolar 16 TL Falandı.. Düzenlemesi tasarım ayarlaması senin becerine bakıyor Örnek oradaki Bypass V.S Tasarımlar kendim hazırladım sallıyorum Discord sunucumuz aktif yazısı falan. Yani hemen al Kur ile bitmiyor birazda bilgin olması lazım..
Valla sordun diye aradım buldum hacım. İnan tasarımın adını bile unutmuşum panelimden kontrol etim buldum buyur..sormak isterim nereden aldın
teşekkür ederimValla sordun diye aradım buldum hacım. İnan tasarımın adını bile unutmuşum panelimden kontrol etim buldum buyur..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resmi satıcı sitesi.