cihanak1 Diamond Üye Katılım 22 Eyl 2023 Mesajlar 323 Beğeniler 22 22 Ocak 2024 #1 Sanırım kendi ip'm ile siteden ban yedim veya ben öyle zannediyorum. Fotoğrafını aşağı bırakırım ancak vpn ile giriş yapabiliyorum. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sanırım kendi ip'm ile siteden ban yedim veya ben öyle zannediyorum. Fotoğrafını aşağı bırakırım ancak vpn ile giriş yapabiliyorum. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
panetixs :)(:()(:)(:):():():(:)(:):(:)(:):() Uzman Üye Katılım 30 Ara 2023 Mesajlar 809 Beğeniler 692 Yaş 18 İletişim 22 Ocak 2024 #2 cihanak1' Alıntı: Sanırım kendi ip'm ile siteden ban yedim veya ben öyle zannediyorum. Fotoğrafını aşağı bırakırım ancak vpn ile giriş yapabiliyorum. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Cg loaderi tekrar çalıştirip denermisin host dosyalarından olabilir Oyla0 Downvote
cihanak1' Alıntı: Sanırım kendi ip'm ile siteden ban yedim veya ben öyle zannediyorum. Fotoğrafını aşağı bırakırım ancak vpn ile giriş yapabiliyorum. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Cg loaderi tekrar çalıştirip denermisin host dosyalarından olabilir
Genisys Kara Gül Banned Katılım 25 May 2023 Mesajlar 5,665 Beğeniler 7,711 İletişim 22 Ocak 2024 #3 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. modem resetle sonrasında hosts dosyasını sıfırla bitti Oyla0 Downvote
cihanak1 Diamond Üye Katılım 22 Eyl 2023 Mesajlar 323 Beğeniler 22 22 Ocak 2024 #4 Genisys' Alıntı: modem resetle sonrasında hosts dosyasını sıfırla bitti Genişletmek için tıkla ... hallettim teşekkürler Oyla0 Downvote
Genisys' Alıntı: modem resetle sonrasında hosts dosyasını sıfırla bitti Genişletmek için tıkla ... hallettim teşekkürler