Web Site DDoS Testing Konusu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Salın la şu çöp ayt'yi :'D Adamlar sözde dünyanın en iyisi ama tek bir icraatları yok siteleri osursan düşüyor :'D
AWLDJNAWDNALJWD gece gece güldürdün reis valla çok doğru söylüyon

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
osursan düsüyordan degil saglam bi yerden makina cekseler kralı gelse vuramaz
Ayt denilince aklıma gelen tek şey başarısızlık, hükümet yalakalığı, dolandırıcılık. Ötesi olmaz :D Açlara yardım edecez diyerek pavyonda kadınlarla paraları yiyorlardı geçmişte :'D

stresser.zone olan vuruyomu
hiç kullanmadım genellikle stresserların free paketleri websiteye vurmaz anca arkadaşlarını düşürürsün sağlam bieşy yapmak istersen spoof server çek firma bulup

hiç kullanmadım genellikle stresserların free paketleri websiteye vurmaz anca arkadaşlarını düşürürsün sağlam bieşy yapmak istersen spoof server çek firma bulup
free varmı kanka

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt