Web Site DDoS Testing Konusu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

hocam arkadaşa yazdık şöyle bi şey oldu :)
image.png

kendisine vurmuş galiba down olmuş zamanda gelen bir saldırı gorunmuyor
kontrol ettim url ye yerine direkt hostingin IP Adresine vurursanız WAF ın bir anlamı kalmaz tüm saldırıyı hosting kendi karşılıyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: eac
image.png

kendisine vurmuş galiba down olmuş zamanda gelen bir saldırı gorunmuyor
kontrol ettim url ye yerine direkt hostingin IP Adresine vurursanız WAF ın bir anlamı kalmaz tüm saldırıyı hosting kendi karşılıyor
ona waf tan bahsetmedim muhtemelen alt ip yi cekip vurdu , l7 denedi mi bilmiyorum sorucam simdi ona ama bana ctrl r attıgı esnada baktım down olmustu , apponfly ve vds ten giris yaptım onlarda da site down oldu 10 dk fln gelmedi.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ona waf tan bahsetmedim muhtemelen alt ip yi cekip vurdu , l7 denedi mi bilmiyorum sorucam simdi ona ama bana ctrl r attıgı esnada baktım down olmustu , apponfly ve vds ten giris yaptım onlarda da site down oldu 10 dk fln gelmedi.
dırekt hosting ıp sıne l4 yada ıp sıne vurmanız yeterlı waf karsılamadan dırekt hostınge vurabılırsınız burda amac WAF ı bypasslayıp dırekt URL ye vurmak direkt hostınge vurmak 1 tane google cloud shell bıle vurur down eder

Layer 7 denemek isteyen vurabilir rate limit + ulke engeli + UAM açık degıldır

Layer 7 denemek isteyen vurabilir rate limit + ulke engeli + UAM açık degıldır
simdi tekrar yazdım görürse l7 methodları dener ama düşmücek %100 , işi cıkmazsa muhtemelen senin waf a özel bi bypass yazarlar

+

+

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt