hxrakles1337
Diamond Üye
ne kadar çok farklı saldırı gelirse o kadar iyi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam arkadaşa yazdık şöyle bi şey oldu
ne kadar çok farklı saldırı gelirse o kadar iyi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam arkadaşa yazdık şöyle bi şey oldu
ona waf tan bahsetmedim muhtemelen alt ip yi cekip vurdu , l7 denedi mi bilmiyorum sorucam simdi ona ama bana ctrl r attıgı esnada baktım down olmustu , apponfly ve vds ten giris yaptım onlarda da site down oldu 10 dk fln gelmedi.
kendisine vurmuş galiba down olmuş zamanda gelen bir saldırı gorunmuyor
kontrol ettim url ye yerine direkt hostingin IP Adresine vurursanız WAF ın bir anlamı kalmaz tüm saldırıyı hosting kendi karşılıyor
ratelimit koyulmuş malesef birşey yapamamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dırekt hosting ıp sıne l4 yadaona waf tan bahsetmedim muhtemelen alt ip yi cekip vurdu , l7 denedi mi bilmiyorum sorucam simdi ona ama bana ctrl r attıgı esnada baktım down olmustu , apponfly ve vds ten giris yaptım onlarda da site down oldu 10 dk fln gelmedi.
simdi tekrar yazdım görürse l7 methodları dener ama düşmücek %100 , işi cıkmazsa muhtemelen senin waf a özel bi bypass yazarlarLayer 7 denemek isteyenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirvurabilir rate limit + ulke engeli + UAM açık degıldır
ne kadar çok farklı saldırı o kadar iyi denesinlersimdi tekrar yazdım görürse l7 methodları dener ama düşmücek %100 , işi cıkmazsa muhtemelen senin waf a özel bi bypass yazarlar