WarpOnline
Diamond Üye
soru sorucamm web ıcın saglam sıte yapan yazabılırmı
gelir simdi chatgpt developerlarsoru sorucamm web ıcın saglam sıte yapan yazabılırmı
keşke chatgpt kullansalar hazır themeleri editleyip saplayanlarla dolu piyasa . fiyatları dibe çekerler gerçekten işini hakkıyla yapanların emeğini yerler geçen birini gördüm adam 10k ya site yapacak ucuza yapıyon dedim editliyorum anlıyorsan ücretli yardımcı olurmusun dedi temayı da crackli kurmuş anasını siktiğimin oğlu.gelir simdi chatgpt developerlar![]()
tmbbey dc
dc tmbbeykeşke chatgpt kullansalar hazır themeleri editleyip saplayanlarla dolu piyasa . fiyatları dibe çekerler gerçekten işini hakkıyla yapanların emeğini yerler geçen birini gördüm adam 10k ya site yapacak ucuza yapıyon dedim editliyorum anlıyorsan ücretli yardımcı olurmusun dedi temayı da crackli kurmuş anasını siktiğimin oğlu.
hahahahakeşke chatgpt kullansalar hazır themeleri editleyip saplayanlarla dolu piyasa . fiyatları dibe çekerler gerçekten işini hakkıyla yapanların emeğini yerler geçen birini gördüm adam 10k ya site yapacak ucuza yapıyon dedim editliyorum anlıyorsan ücretli yardımcı olurmusun dedi temayı da crackli kurmuş anasını siktiğimin oğlu.
Chatgpt kod mu yazabiliyor gerçekten ya çok saçma bari yazan o kadar iyi uygulamalar varken blackbox bence bu konuda en iyilerinden biri tabi onu kullanmakta bir yazılım bilgisi ister yapay zeka bir yere kadar ama eğer iyi bir programla biliyorsan her şeyi yaptırırsın doğru protonlara ve komut verme de önemli bu işlerde şahsen ben bir kod yazdığım da enayi gibi uğraşmıyorum yazıyorum buraya komutları bana veriyor eksik kısımları entegre kısmı vs. ben yapıyorum gerisi enayilik ustam hakkın emeği diyorsun da tek tek yazmak enayilik emek farklı bir kavram bence bu açıdan düşün bir de çalmaya bir şey demiyorum bazı siteler açık kaynak paylaşıyor ki bu da çalma değil yapan kişi telifi açık bırakmış alıp kullanırsınkeşke chatgpt kullansalar hazır themeleri editleyip saplayanlarla dolu piyasa . fiyatları dibe çekerler gerçekten işini hakkıyla yapanların emeğini yerler geçen birini gördüm adam 10k ya site yapacak ucuza yapıyon dedim editliyorum anlıyorsan ücretli yardımcı olurmusun dedi temayı da crackli kurmuş anasını siktiğimin oğlu.
chatgpt üstünden örnek verildikten sonra gidip adama farklı bir gpt üstünden öneri vermemi mi bekliyorsun ? bir yerlerden birşey izleyerek yada alarak birşey yapıyorsan (HER PROJENDE) kendine developer demeyi bırakmalısın kodlarda eksik kısımları gpt ile kapatmaya çalışıyorsan yazık heleki entegrasyon gibi fonksiyon isteyen hiçbirşeyi gpt'yi bu işe sokanların vay haline . Tasarımda esinlenebilirsin ama asla para ile sattığın yada kendin için kullandığın projeler de başkasının kodunu kullanma (gpt internet arşivi üzerinden bulduğu tüm dosyaları listeleyip yazdığın kelimelere göre arama yapıp senin önüne sunar) marka firma adı altında çalışıyorsan yaptığın işin hakkını vereceksin.hahahaha
Chatgpt kod mu yazabiliyor gerçekten ya çok saçma bari yazan o kadar iyi uygulamalar varken blackbox bence bu konuda en iyilerinden biri tabi onu kullanmakta bir yazılım bilgisi ister yapay zeka bir yere kadar ama eğer iyi bir programla biliyorsan her şeyi yaptırırsın doğru protonlara ve komut verme de önemli bu işlerde şahsen ben bir kod yazdığım da enayi gibi uğraşmıyorum yazıyorum buraya komutları bana veriyor eksik kısımları entegre kısmı vs. ben yapıyorum gerisi enayilik ustam hakkın emeği diyorsun da tek tek yazmak enayilik emek farklı bir kavram bence bu açıdan düşün bir de çalmaya bir şey demiyorum bazı siteler açık kaynak paylaşıyor ki bu da çalma değil yapan kişi telifi açık bırakmış alıp kullanırsın
Dostum bu enayilik resmen ben tutup neden tek tek yazayım madem bu kadar entrikacısın neden gidip kod yazmak için oluşturulmuş programları kullanıyorsun kendin o programı yap hatta boş ver onu windowsunu kendiz yaz herşeyi kendin yapacaksın ya bu çok saçma bir düşünce ben çal demiyorum al kendin yap geliştir. Türkiye herşeyin orjinal olması obsesyonuna o kadar çok sahipçi bir şey geliştirirken bile fikir almak istemiyor örneğin adam bilgisayarı buluyor siz geliştirmek istemiyorsunuz neden biri buldu biz oturup yeni düşünelim kaybedersin böyle ben neden tek tek kodu yazayım alırım oradan şablonu geliştiririmchatgpt üstünden örnek verildikten sonra gidip adama farklı bir gpt üstünden öneri vermemi mi bekliyorsun ? bir yerlerden birşey izleyerek yada alarak birşey yapıyorsan (HER PROJENDE) kendine developer demeyi bırakmalısın kodlarda eksik kısımları gpt ile kapatmaya çalışıyorsan yazık heleki entegrasyon gibi fonksiyon isteyen hiçbirşeyi gpt'yi bu işe sokanların vay haline . Tasarımda esinlenebilirsin ama asla para ile sattığın yada kendin için kullandığın projeler de başkasının kodunu kullanma (gpt internet arşivi üzerinden bulduğu tüm dosyaları listeleyip yazdığın kelimelere göre arama yapıp senin önüne sunar) marka firma adı altında çalışıyorsan yaptığın işin hakkını vereceksin.
yaptığım şirketler gayette memnun çünkü adam bir tasarıma 1 ay para veriyor tek iş yaptırıyor adam benimle aynı maaşı alıyor ben kodlama üzerinden ayda 10 iş yapıyorum aynı maaşı veriyorchatgpt üstünden örnek verildikten sonra gidip adama farklı bir gpt üstünden öneri vermemi mi bekliyorsun ? bir yerlerden birşey izleyerek yada alarak birşey yapıyorsan (HER PROJENDE) kendine developer demeyi bırakmalısın kodlarda eksik kısımları gpt ile kapatmaya çalışıyorsan yazık heleki entegrasyon gibi fonksiyon isteyen hiçbirşeyi gpt'yi bu işe sokanların vay haline . Tasarımda esinlenebilirsin ama asla para ile sattığın yada kendin için kullandığın projeler de başkasının kodunu kullanma (gpt internet arşivi üzerinden bulduğu tüm dosyaları listeleyip yazdığın kelimelere göre arama yapıp senin önüne sunar) marka firma adı altında çalışıyorsan yaptığın işin hakkını vereceksin.
Dostum bu enayilik resmen ben tutup neden tek tek yazayım madem bu kadar entrikacısın neden gidip kod yazmak için oluşturulmuş programları kullanıyorsun kendin o programı yap hatta boş ver onu windowsunu kendiz yaz herşeyi kendin yapacaksın ya bu çok saçma bir düşünce ben çal demiyorum al kendin yap geliştir. Türkiye herşeyin orjinal olması obsesyonuna o kadar çok sahipçi bir şey geliştirirken bile fikir almak istemiyor örneğin adam bilgisayarı buluyor siz geliştirmek istemiyorsunuz neden biri buldu biz oturup yeni düşünelim kaybedersin böyle ben neden tek tek kodu yazayım alırım oradan şablonu geliştiririm
yaptığım şirketler gayette memnun çünkü adam bir tasarıma 1 ay para veriyor tek iş yaptırıyor adam benimle aynı maaşı alıyor ben kodlama üzerinden ayda 10 iş yapıyorum aynı maaşı veriyor