Çözüldü WDK Nasıl Yüklenir Ve Kurulur ( Visual Studio 2022 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabbah4242

Gold Üye
Visual Studio 2022'ye WindowsDriverKit Nasıl Kurulur ? ( Kernel Driver İçin Lazım, Kernel Mode Derlenmiyor )

Acil bilen varsa çok hayırlı bir iş yapmış olur!

hh aynen
iGi3dcA.png

hocam imzanıza neden rat koydunuz pc kitlendi

olm ne diyonuz la benim bildiğim winverle alakası yok win11'in bile wsdk var zaten dümdüz kur vs solition propertiesten ve vs installerden indirdiğin wdknin sdkini (10.0.22621.382 örnek) kur vs'ne bu kadar kurumları izle olmazsa hatayı söyle çözelim hatan eğer proje templateleri gelmiyorda vsix kur ama sorun nerde onu söylersen hallederiz

olm ne diyonuz la benim bildiğim winverle alakası yok win11'in bile wsdk var zaten dümdüz kur vs solition propertiesten ve vs installerden indirdiğin wdknin sdkini (10.0.22621.382 örnek) kur vs'ne bu kadar kurumları izle olmazsa hatayı söyle çözelim hatan eğer proje templateleri gelmiyorda vsix kur ama sorun nerde onu söylersen hallederiz
Reflex api cevap verdi bir kere sana cevap vermek düşmez tam mı reflex api min cevabının üstüne cevap söyleme ok.

aynen dümdüz kur :D

unknown.png
olm sen ne atıyon iyi misin wdk ne olduğunu biliyor musun sen, tamam hadi dediklerimden bir şey anlamıyorsun git bak la internete how to install windows driver kit :D tamam lan onuda geçtim pcde geçirdin beni buna ne diyeceksin acaba meraktan üç buçuk atıyorum

olm sen ne atıyon iyi misin wdk ne olduğunu biliyor musun sen, tamam hadi dediklerimden bir şey anlamıyorsun git bak la internete how to install windows driver kit :D tamam lan onuda geçtim pcde geçirdin beni buna ne diyeceksin acaba meraktan üç buçuk atıyorum
ne anlatıyon la 1709 yok diyen mi oldu 3ube :D üstteki sste zaten 1709 var bi sk bilmeden hakli cikmaya calisiyo bide :D :D

ne anlatıyon la 1709 yok diyen mi oldu 3ube :D üstteki sste zaten 1709 var bi sk bilmeden hakli cikmaya calisiyo bide :D :D
tamam bir şey bilmediğini anladım burada daha da laf dalaşına girmem ben senle zaten bilen adam demek istediğimi anladı :D oradaki wdk ve sdk versiyonları sence 1709 mu kör gözlü yavrum 10.0.22621.0 yazıyor ya orada, anlatamayacak ve anlamayacak kadar dangalaksın
harbiden zoortladı calocalo :D
pardon doraemon abi bir daha yazmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt