Warzone Unlocker

Kanka konu sahibini tanımam etmem, ki kendisini de suçlamıyorum. Programın kendisinde sıkıntı var, dün 50 60 kez denemişimdir operatör açmak istiyordum sonrasında bu yazdıklarımı yaşadım. Dediğin şeyi her türlüsüyle yaptım programın açıldığı falan yok. Nasıl bu anlattığınız şekilde açıyorsunuz bilmiyorum ama dosya virüslü, ben gerekli konuyu açtım ve ss attım.
unknown.png

Bu şekilde tüm günümü verdim anca kurtulabildim.

Kankam seni suçlamıyorum belirttim bunu zaten. Sorunu tek yaşayan bende değilim @060611oo bu arkadaşta yaşamış ve belirtiyor. Dosya sıkıntılı, senle alakalı olmasa bile bir sorun var. Muhtemelen sizin bilgisayarınızda da göremediğiniz bir yerde şuan sizi tehdit ediyor. Discord kullanımınıza dikkat edin, bir sıkıntı yaşarsanız çözümünü konu altında anlatırım.
dostum aynı durum bende de vardı pc ye format attım bunun yüzünden
bir admin rica etsem kontrol edebilir mi insanlar zarar görmesin

Ben şöyle çözdüm hocam. Discordu tamamen bilgisayardan kaldırdım, daha sonra web üzerinden discord hesabımın şifresini değiştirdim. KVRT ile 3 buçuk saat tarama yaptım bilgisayara. Daha sonrasında karşıma çıkan tehlikeli şeyleri silerek yeniden discordu yükleyip denedim. Ama aynı sorunu gördüm yani bir şey çözmedi, sonra discord hesabımın şifresini değiştirdim ve sorun çözüldü. Anlayacağınız discord hesabınızın tokenleri vesaire tam ne olduğunu bilmiyorum çalıyorlar ve kullanıyorlar şifre değiştirmek sorunu çözüyor.

Eyvallah kanka
Ben şöyle çözdüm hocam. Discordu tamamen bilgisayardan kaldırdım, daha sonra web üzerinden discord hesabımın şifresini değiştirdim. KVRT ile 3 buçuk saat tarama yaptım bilgisayara. Daha sonrasında karşıma çıkan tehlikeli şeyleri silerek yeniden discordu yükleyip denedim. Ama aynı sorunu gördüm yani bir şey çözmedi, sonra discord hesabımın şifresini değiştirdim ve sorun çözüldü. Anlayacağınız discord hesabınızın tokenleri vesaire tam ne olduğunu bilmiyorum çalıyorlar ve kullanıyorlar şifre değiştirmek sorunu çözüyor.
İyi söyledin bı discord şifremi değiştireyim dostum

Öncelikle şunu belirteyim discordun kendisinden kaynaklı cpuyu yüksek kullanmak ile ilgili bir sıkıntısı var zaten.
Onun için de araştırma yaparak görebilirsiniz zaten tokeni vs grableseler bile ya hesabın şifresini değiştirirler yada arkadaşa ekli kullanıcılara - sunuculara reklam atarlar öyle bir sıkıntısını görmedim.

Discordun cpuyu %100 kullanmasını engellemek için de donanım ivmesini kapatmanız yeterli oluyor.
Dediğim gibi kendim test etmesem kullanmasam burada paylaşım yapmam vt sonucunu inceledim bir sorun göremedim. uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ancak siz bilirsiniz tabi ki de
İyi forumlar..
Kontrol ediyoruz lütfen şimdilik dosyayi indirdiyseniz silin ve açmayın.
Dosya ile ilgili geri dönüş yaparsanız sevinirim:)
@ALBAYTR cano sen bilirsin adamların resellerıydın sanırım?

Son düzenleme:
Öncelikle şunu belirteyim discordun kendisinden kaynaklı cpuyu yüksek kullanmak ile ilgili bir sıkıntısı var zaten.
Onun için de araştırma yaparak görebilirsiniz zaten tokeni vs grableseler bile ya hesabın şifresini değiştirirler yada arkadaşa ekli kullanıcılara - sunuculara reklam atarlar öyle bir sıkıntısını görmedim.

Discordun cpuyu %100 kullanmasını engellemek için de donanım ivmesini kapatmanız yeterli oluyor.
Dediğim gibi kendim test etmesem kullanmasam burada paylaşım yapmam vt sonucunu inceledim bir sorun göremedim. uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ancak siz bilirsiniz tabi ki de
İyi forumlar..

Dosya ile ilgili geri dönüş yaparsanız sevinirim:)
@ALBAYTR cano sen bilirsin adamların resellerıydın sanırım?
Kanka %100 cpu kullanan bir discord asla görmedim ben :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt