Warzone Unlocker

@drunkleon updated loader diyor sadece exit butonu cıkıyor 4-5 dakika bekleyip kapattım yeniden açtım yine aynısı oldu.Ayrıca dc adresine yönlendiriyor onunla bi alakası olabilir mi

Evet çalışıyor update yazdıkdan sonra kapatın yeniden açın çalışacaktır.
NOT: KULLANDIKTAN SONRA OYUNA GİRMEYİN. BİLGİSİYARI YENİDEN BAŞLATIN ÖYLE OYUNA GİRİNİZ. TAVSİYEMDİR

1 kere kullanmak yeterli olacak mıdır? Yoksa her girdiğimizde kullanmak zorunda mıyız.

Bu öyle birşey değil kullanıp oyundan çıkın silahlarınızı kaydedin ama oyuna girmeyin. bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girebilirsiniz oyun aramayı başlattıktan sonra laodaut dan silahları koyup keyfini çıkarın

Updated laoder diyor kullanamıyorum suan
1-2 dakika o şekil'de kalsın sonra kapat yönetici olarak tekrar çalıştır.
1 kere kullanmak yeterli olacak mıdır? Yoksa her girdiğimizde kullanmak zorunda mıyız.
normal'de açık ise silah farklı skinleri dene illaki sürekli açık olan denk gelecektir videoyu izlediysen pistol skinli olarak duruyor.
@drunkleon updated loader diyor sadece exit butonu cıkıyor 4-5 dakika bekleyip kapattım yeniden açtım yine aynısı oldu.Ayrıca dc adresine yönlendiriyor onunla bi alakası olabilir mi
Dc ile bir muhabbeti yok.
Bende'de updateed loader diyor ve biraz bekleyip tekrar çalıştırdığım'da sorunsuz çalışıyor.
vidiyo kaldırıldı diyo bidaha paylaşırmısınız
Video'da bir sorun yok.
İyi Forumlar

Update diyor dediklerinizi yaptım olmadı
unknown.png
Böyle diyor bekleyince

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt