RockstarGames
Silver Üye
bos bos konular acmasen gidip fullprogram indirden indir kanka ozaman
bos bos konular acmasen gidip fullprogram indirden indir kanka ozaman
işine bak kanka fullprogram indir sitesine bir kere bile girmedim aratsan chrome 50 tane site çıkcak ben en güvenilirini bulup elimden gelen düzeni kurmayı denedimbos bos konular acma
aynen kanka sensin max türk beyin aklıişine bak kanka fullprogram indir sitesine bir kere bile girmedim aratsan chrome 50 tane site çıkcak ben en güvenilirini bulup elimden gelen düzeni kurmayı denedim
burda paylaşmamın amacıda insanlar virüs yemeden yararlansınlar gereksiz virüs koyulan dosyaları temizletip öle sunuyorumbos bos konular acma
temizletip mi sdjfhsdgjfdgnfdg kardesim daha python kodu istesem chatgptye yaptıracaksın ne bos konusuyonburda paylaşmamın amacıda insanlar virüs yemeden yararlansınlar gereksiz virüs koyulan dosyaları temizletip öle sunuyorum
aynen kanka sensin max türk beyin aklı
@underwater bi bakarmısınaynen kanka sensin max türk beyin aklı
türk beyin aklı@underwater bi bakarmısın
profilinden belli ettim yaşını 10-12 arası@underwater bi bakarmısın
yaş 12 herhalde forumda boş boş konuşma işine bak forum ne daha bilmeden gelip paylaşıyor @underwater bakmanı rica ediyorum türklüğe ve konuda boş muhabbet yapıyortemizletip mi sdjfhsdgjfdgnfdg kardesim daha python kodu istesem chatgptye yaptıracaksın ne bos konusuyon
anladım seni hesabın yeni yorum kasıyosuntürk beyin aklı
profilinden belli ettim yaşını 10-12 arası
anca moderatorlere kole gibi yalvarıp burda foruma itaat edersin vasıfsızyaş 12 herhalde forumda boş boş konuşma işine bak forum ne daha bilmeden gelip paylaşıyor @underwater bakmanı rica ediyorum türklüğe ve konuda boş muhabbet yapıyor
türk beyin aklı
profilinden belli ettim yaşını
sana yorum kastırmıyorum kardeşim max 12 yaşında dcde allaha atatürke sövüen veletdin ama kapanınca böle forumlara sardın burda yaşatmazlar senianca moderatorlere kole gibi yalvarıp burda foruma itaat edersin vasıfsız