LAURESS7
Diamond Üye
buyuk adamsiyahplague seni ünlü etti babalarin fisini cekemedigi adam iste buEskisi gibi sc4m atmaya devam edebilirsin sukufildcık baska yerde ilgini ara
buyuk adamsiyahplague seni ünlü etti babalarin fisini cekemedigi adam iste buEskisi gibi sc4m atmaya devam edebilirsin sukufildcık baska yerde ilgini ara
En iyilerden biri suspendden ibaret bir bypassı yüzlerce dolara satıyor he? Komik duruma düşüyorsun yapma…Yorumlarımda ki nerdeyse senin kaliteni belirleyecek hiçbirşeye cevap veremedin neden? Yoksa gerçekten ağır mı geldi çiçeğim? Bir tane bile sc4m kanıtım yoktur bu markette. İlgi arayacağım bir durumda yok. Beni gerçekten tanıyanlar markete ne zaman girsem en iyilerden birisi olduğumu bilir. İlgi arayan birisi varsa o da sensin malesef fakat adını 2 gün sonra unuturlar. Benim ismimle fazla yürüyemezsin bilgine.
Hala söylediklerime cevap veremiyorsun kayra. Kendini en azından Türkçe konusunda geliştir. Kaliteli cümleler kur, belki konuşman kaliteli olursa birazcık saygı kazanırsın. Satılan ürünlerin içeriğini detaylı kontrol etmem, çalışıyor mu veya safe mi buna bakarım. Benimle tartışamazsın, tartışsan bile yenemezsin kayra. Sen ilkokul üniformanla gezerken ben bu işi yapıyordum.En iyilerden biri suspendden ibaret bir bypassı yüzlerce dolara satıyor he? Komik duruma düşüyorsun yapma…
Bana gelen dosyayı ilettim isteyen kişiye sana ne atıldı orasını bilemem@kayra1337 sana yakıştıramadım bu olayı. seni seviyorum ama bu olay cidden sana yakışmadı.Blackplagueden dosyayı istedim attığı dosya pyex + pylingual ile kırılıyor sadece.Ayrıca sayfa 3 te birisi senden ana dosyayı istemiş, onada gidip pyarmor basıp atıp kırabiliyorsan kır demişsin .Hani dosyayı kırdın tamam paylaşta ne bileyim kral.
Gereken açıklamayı yaptım, dünyanın en bilgili, en iyi reverserı benim gibi bir iddiam yok. Kendi halimde gelen loaderları kırıp paylaşıyorum burda sanki ben kendimi ilahlaştırmışım gibi davranıp kavga çıkartan sensin. Bence uzatma kapat konuyuHala söylediklerime cevap veremiyorsun kayra. Kendini en azından Türkçe konusunda geliştir. Kaliteli cümleler kur, belki konuşman kaliteli olursa birazcık saygı kazanırsın. Satılan ürünlerin içeriğini detaylı kontrol etmem, çalışıyor mu veya safe mi buna bakarım. Benimle tartışamazsın, tartışsan bile yenemezsin kayra. Sen ilkokul üniformanla gezerken ben bu işi yapıyordum.
Kayra bak hala yalan söylüyorsun abicim yapma. Daha fazla rezil duruma düşme. Hadi bu postu paylaştın zaten yeterince bilen adamlar tarafından rezil duruma düştün bari bunu yapma. Bu ürünün hiçbir paylaşılan dosyasında pyarmor yok. Sana iletilen dosya'da arkadaşa ilettiğim ile aynı. Noldu arkadaşın sana gidip pyarmor basıp mı verdi zorlan diye Kendi halinde yaptığın birşey yok amacın isim yapmak. Ama bunu önce dost gibi yaklaşıp sonra saldırarak yapamazsın. Karakterini oturtman gerekiyor önce. Sonra gel abin olarak sana yardım ederim isim yapmanda (belki).Bana gelen dosyayı ilettim isteyen kişiye sana ne atıldı orasını bilemem
Gereken açıklamayı yaptım, dünyanın bilgili, en iyi reverserı benim gibi bir iddiam yok. Kendi halimde gelen loaderları kırıp paylaşıyorum burda sanki ben kendimi ilahlaştırmışım gibi davranıp kavga çıkartan sensin. Bence uzatma kapat konuyu
Helal olsun aga ne diyeyim ozaman.Demek pyarmor8 source çıkartabiliyorsun.CrâckMe açsam bakarmısın?Opensource her programın bir açığı vardır emin ol.
elimize sağlık
elimize sağlık