vulnerability exploit

mapperdev

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ben PC RAT ve stealer geliştiricisiyim. Android üzerinde de şu anda aktif bir botnet'im var isim vermeyeceğim, zaten eğer bu işlerin içindeyseniz duymamış olmanız imkansız. Neyse, lafı uzatmadan konuya gireyim:
Eskiden Discord'da JPG exploit ve cookie çalma gibi konular sıkça konuşuluyordu ve bunlar gerçekten de yapılmıştı, kanıtlanmış yöntemlerdi. Şimdi web üzerinde buna benzer bir açık (exploit) bulmaya çalışıyorum. Üzerinde çalıştığım büyük bir proje var o yüzden yardım istiyorum. çoluk çocuk yazmazsa sevinirim.

Bu konuda bilgi sahibi olan, yani reverse engineering bilip yardımcı olabilecek veya deneyim paylaşabilecek kişiler bana ulaşabilir. sistemi ve mantığı bilmeyenler de yazabilir en detayına kadar herşeyi anlatırım. Merak ettiğiniz soruları discord, telegram veya forum üzerinden sorabilirsiniz.

Discord: xresdev
Telegram: xrescontact

Son düzenleme:
cookieden hesaba girilirde, image grabbere inanan bi cocugu kaale alamam, abisi chromede açık bulcak koskoca javascriptin icine sizacak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt