LiaF
Silver Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : VSYNC ekibi
Şikayetçi olduğunuz konu nedir dolandırıcılık, küfür
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : aralık 2023 -6mart 2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/vsync-...m-spoofer-tpm-bypass-undetected.44379/page-57
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
Hile aldım alırken spoofer aldım 2.gün ban yedim sp0fer 1 ay calismiyo diye hilem bitti byte bandit iade yapılcak dendi ve spoofer geldigindede calismadi halada calismiyor dün unix ayrıldı arkadaslarımla yıllardır açık muhabbet ettigim sunucudayız reklam yapıyoz diye toplu ban yedik unix baştaykende benim firmam vardı başka sunucudan insanları almama ragmen sūesiz spo0ferim hiçe sayıldı hilemin telafisi 2 subattan beri yapilmadi 3150 tl magdurum az para degil spo0f keyimide alsinlar hilemin parasinida versinler
Bana şahsi ve ailevi bizzat sunucuma gelinerek edilen küfürleri saymıyorum bile
Dün beni banlayana kadar oyaladılar eski ekip iademi yapcakti ama byte bandit sözündede durmadı
Unix iade vercekti bir girdim banlanmış benim parami kim vericek
Şikayetçi olduğunuz konu nedir dolandırıcılık, küfür
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : aralık 2023 -6mart 2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/vsync-...m-spoofer-tpm-bypass-undetected.44379/page-57
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
Hile aldım alırken spoofer aldım 2.gün ban yedim sp0fer 1 ay calismiyo diye hilem bitti byte bandit iade yapılcak dendi ve spoofer geldigindede calismadi halada calismiyor dün unix ayrıldı arkadaslarımla yıllardır açık muhabbet ettigim sunucudayız reklam yapıyoz diye toplu ban yedik unix baştaykende benim firmam vardı başka sunucudan insanları almama ragmen sūesiz spo0ferim hiçe sayıldı hilemin telafisi 2 subattan beri yapilmadi 3150 tl magdurum az para degil spo0f keyimide alsinlar hilemin parasinida versinler
Bana şahsi ve ailevi bizzat sunucuma gelinerek edilen küfürleri saymıyorum bile
Dün beni banlayana kadar oyaladılar eski ekip iademi yapcakti ama byte bandit sözündede durmadı
Unix iade vercekti bir girdim banlanmış benim parami kim vericek
Son düzenleme: