Çözüldü VSYNCTR şikayet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LiaF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LiaF

Silver Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : VSYNC ekibi
Şikayetçi olduğunuz konu nedir dolandırıcılık, küfür
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : aralık 2023 -6mart 2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/vsync-...m-spoofer-tpm-bypass-undetected.44379/page-57
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
Hile aldım alırken spoofer aldım 2.gün ban yedim sp0fer 1 ay calismiyo diye hilem bitti byte bandit iade yapılcak dendi ve spoofer geldigindede calismadi halada calismiyor dün unix ayrıldı arkadaslarımla yıllardır açık muhabbet ettigim sunucudayız reklam yapıyoz diye toplu ban yedik unix baştaykende benim firmam vardı başka sunucudan insanları almama ragmen sūesiz spo0ferim hiçe sayıldı hilemin telafisi 2 subattan beri yapilmadi 3150 tl magdurum az para degil spo0f keyimide alsinlar hilemin parasinida versinler
Bana şahsi ve ailevi bizzat sunucuma gelinerek edilen küfürleri saymıyorum bile

Dün beni banlayana kadar oyaladılar eski ekip iademi yapcakti ama byte bandit sözündede durmadı
Unix iade vercekti bir girdim banlanmış benim parami kim vericek

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayet konularını aşağıdaki şablona göre düzenleyin lütfen

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

Benle birlikte 6 arkadaşim falan var sinırsız spo0ferleri var update bekletilen 2 aydır bu magduriyet çözülsün
Süresiz legit keyi olanlar legit kalktı paramızı verin diyolar

Düzenliyorum

Düzenleme yapıldı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görsellerinizi konuya ekleyin lütfen
şikayet konusuna kanıt niteliği taşıyan görsel içerikler konunun gidişatini etkileyen unsurlar arasında ilk sıralarda gelir

Düzenleme yapildı

Buyrun gerisi sizde

@ByteBandit şikayet edilen taraf olarak savunmanızı yapabilirsiniz

geri dönüş yapmazlarsa gidip şikayetci olun
Daha bircok şey var zaten biliyodu firmam oldugu ürünlerim lifetime diye ben muhabbete takiliyodum orda bütün adminler benim dcdeydi ben eski yetkiliyim ayriliyorum kendi firmami kurcam dedim ben ayip etmedim bu yapılan ayıp dunkü çocuk var gibi muamele yapılırsa gerekeni yaparız

Daha bircok şey var zaten biliyodu firmam oldugu ürünlerim lifetime diye ben muhabbete takiliyodum orda bütün adminler benim dcdeydi ben eski yetkiliyim ayriliyorum kendi firmami kurcam dedim ben ayip etmedim bu yapılan ayıp dunkü çocuk var gibi muamele yapılırsa gerekeni yaparız
Kendi dcme gelinip aileme kūfür edildi unixi küfürden banlamak yalandan bir bahane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt