💎 VSyncAI ile Tanışın - Akıllı Çözümler, Sorunsuz Senkronizasyon! 💎

konuya özet olarak yorum yaptım ve düşüncelerimi yazdım ancak konu sahibi bunu kabul etmeyip agresif davranmaya başladı. sonda da fark edildiği gibi konuşmayı ben sonlandırdım arkadaş da cevap veremeyeceğini bildiği için geveledi. her neyse fark ettiğim kadarıyla da agresfilik dahi göstermeyen yorumlarım da silinmiş. hani özgür bir forumdu burası? sadece bazı insanları taraf tutarak mı yürüyorsunuz artık

konuya özet olarak yorum yaptım ve düşüncelerimi yazdım ancak konu sahibi bunu kabul etmeyip agresif davranmaya başladı. sonda da fark edildiği gibi konuşmayı ben sonlandırdım arkadaş da cevap veremeyeceğini bildiği için geveledi. her neyse fark ettiğim kadarıyla da agresfilik dahi göstermeyen yorumlarım da silinmiş. hani özgür bir forumdu burası? sadece bazı insanları taraf tutarak mı yürüyorsunuz artık
Benimle polemiğe girme dostum. Bir tartışma çıkmış ve görevim olarak kişi gözetmeksizin sildim yorumları. Hakaret içeren yorumların mevcut. Ayrıca profiline burdan şöylece bir bakarak bile multi-account olduğunu anlayabiliyorum. Konu burda kapanmıştır uzatmaya gerek yok. Fikirlerinizi insanlara hakaret etmeden belirtirseniz hiçbir şekilde yaptırım uygulanmaz burası özgür bir forum.

bu yapay zeka bilgileri nereden çekiyor peki?
Diğer AI lerin databaselerinden mi :D
Merhaba, Tüm yapayzekalar bilgileri kendi veritabanlarından toplar. Bizim yapay zekamızda OpenAI altyapısı kullandığı için aynı sistemden faydalanıyor. Ayrıca ek olarak bizim verdiğimiz eğitim setlerini içeren veritabanından faydalanıyor. Çünkü hilelerde çıkan sorunlar, çözümleri veya hile firmalarının teknik desteği için OpenAI bilgileri kullanılamaz. Normal konularda tabiki de OpenAI Veritabanı kullanıyor.

EVA VSync için şuanda testleri tamamlamış ve kendisi çözüm üreterek veri tabanımızdan çektiği bilgiler ile müşteriler ile birebir destekte başarılı olmuştur.

Untitled.png

Bunun volarant hilesiyle alakası nedir forumda yazmışsınız başka bir forumda

Bir bilgisayar mühendisi olarak merakımdan dolayı arkadaşlara ulaşarak yapay zekayı denemeyi talep ettim, sağolsunlar kırmadılar ve bana bu hakkı tanıdılar. Öncelikle işim gereği yapay zeka ile çok işli dışlı çalıştığım için bu modelin ne gibi bir farkı olabileceğini ve bizlere neler sunabileceğini merak ediyordum. Yaptığım denemelerde yapay zekanın bilinen etik sınırlarına takılmadan her şeyi yapabiliyor ve sanırım bir çok kişinin istediği şekilde etik dışı olarak yardımcı olabiliyor. Tabi ki illegal olarak kullanımından bahsetmiyorum :D Teknik destek anlamında normal bir yapay zekanın size verebileceği cevaplardan tamamen farklı cevaplar vererek sizi yönlendirmesini de çok doğal bir dille yapıyor aslında çok da insana yakın bulduğumu söyleyebilirim. Benzer soruları ChatGPT'ye sorduğumda tamamen kısıtlı ve genel geçer etik kurallarına yönelik cevaplar alırken VSYCN.AI EVA modeli üzerinde tamamen çözüme odaklı ve gerçekten problemimle bağlantılı yanıtlar elde edebildim. Tabii ki de altyapının Open.AI'ya bağlı olduğunu göz önünde bulundurmalıyız ancak diğer eğitim modellerine nazaran bağımsız ve özgün bir model kullanılarak eğitildiğini verdiği yanıtlardan kolaylıkla anlayabiliyorsunuz tamamen kendine ait bir veritabanına bağlı olarak çalıştığı açıkça ortada. Bana bu deneyimi sundukları için VSYNC ailesine teşekkür ederim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt