- İletişim
Kontrol edin, sorun görürseniz DM üzerinden SS ile bildirin.Hocam rakamlarda 0 yazıyordu ve show weapon açtığımızda kasıp crash atıyordu onlar fixlendi mi
Kontrol edin, sorun görürseniz DM üzerinden SS ile bildirin.Hocam rakamlarda 0 yazıyordu ve show weapon açtığımızda kasıp crash atıyordu onlar fixlendi mi
evethiç dt oldu mu
Driver'da bir sorun yok.@SunWukong Güncel olarak valpro v2 ud midir güncelleme gelecek mi driver için
Priv satışını ben yapmıyorum ve ProV2'de mevcut sorunlardan haberdarız gerekli çalışmaları yapıyoruz.Priv ve Pro ne zaman UD olacak?
Hiç Dt olmayan hile var mı?hiç dt oldu mu
Ud halini en kısa sürede bekliyorumDriver'da bir sorun yok.
Priv satışını ben yapmıyorum ve ProV2'de mevcut sorunlardan haberdarız gerekli çalışmaları yapıyoruz.
Hiç Dt olmayan hile var mı?
Teşekkürler, Stream Proof özelliğimiz mevcut değil ve SkinChanger'da şuanda yüksek risk taşıyor üzerinde çalışıyoruz ve şuan üründe bazı sorunlar mevcut üzerinde çalışıyoruz.Hayırlı satışlar, fiyatlar Türk dostu, teşekkürler. Bir sorum olacaktı, yasaklanma olasılığı hiç belli etmeden sadece skin changer esp ile oynasak vesaire yani baya legit oynarsak nedir? 2. olarak, Stream Proof özelliği var mıdır?
Anladım, çok teşekkür ederim dürüstlüğünüz içjn. Lütfen gerekli düzenlemeler sonrası konuda belirtebilir misiniz? Fiyatlara bakılırsa oldukça iyi bir seçenek, LifeTime alıp keyifime bakarım belki.Teşekkürler, Stream Proof özelliğimiz mevcut değil ve SkinChanger'da şuanda yüksek risk taşıyor üzerinde çalışıyoruz ve şuan üründe bazı sorunlar mevcut üzerinde çalışıyoruz.