Legit keyi aldım kullanamadan ürün kalktı yanında zpoofer hediye edildi kullanmadığım halde customer arenaya erişemiyorum ticket açtım 2 gündür cevap yok eskiden iyiydi de artık bilemiyorum.
İstenildiği taktirde tüm keyler yeni sürüme geçiriliyor ve Byte Software sunucusunda açılan biletlere bakılmıyor. Ana sunucuda bilet açmanız ve beni etiketlemeniz lazım, duyuruları dikkatli okursanız uzun süre beklemenize gerek kalmaz, aynı zamanda DM'lerim açık oradanda yazabilirsin.

İstenildiği taktirde tüm keyler yeni sürüme geçiriliyor ve Byte Software sunucusunda açılan biletlere bakılmıyor. Ana sunucuda bilet açmanız ve beni etiketlemeniz lazım, duyuruları dikkatli okursanız uzun süre beklemenize gerek kalmaz, aynı zamanda DM'lerim açık oradanda yazabilirsin.
Tabii şimdi ticketa etiket atıyorum.

Sunucudaki adınız neydi?

Alacaklar için söylüyorum satıcı değil esnaflar her türlü sıkıntınızda yardımcı olurlar +rep

@HAEUN Kardeşimiz ile dün konuştuk APEX İnternal hilesini denedim ve çok beğendim uzun sürelerdir oyun ve oyun hileleri ile uğraşıyorum ESP donma kasma yok ve çok detaylı Glow zaten ayrı güzel tebrik ederim dostum devamını bekliyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt