VPN önerisi?

MurkyFuture

Master Üye
Merhabalar, program içinden dilediğim zaman farklı bir konumdan ve farklı bir ip adresinden bağlantı sağlayacak bir vpn arıyorum. Aynı adresten tekrar bağlanmaması tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum. Ücretli de olabilir.

Son düzenleme:
dediğini sağlayacak bir vpn yok fakat kodlama ile arka planda o işleri halledebilen bir program geliştirilebilir

dediğini sağlayacak bir vpn yok fakat kodlama ile arka planda o işleri halledebilen bir program geliştirilebilir
Tam ifade edemedim hocam yani arayüzdeki bağlantı butonundan bahsetmeye çalıştım, klavyedeki her tuşa bastığımda oluşacak bir aksiyon aramıyorum.

AmanVPN'i öneririm ücretsiz ve ben gayet memnundum, dns daha iyi ama. TT kullanmıyorsan dns kullanmanı öneririm. Yapacağın işlem sadece yasaklı sitelere girişse xd

AmanVPN'i öneririm ücretsiz ve ben gayet memnundum, dns daha iyi ama. TT kullanmıyorsan dns kullanmanı öneririm. Yapacağın işlem sadece yasaklı sitelere girişse xd
Yasadışı bir işlem yapmıyorum, bir browser oyunu oynuyorum her yeni girişte başlangıç itemlerini almak için ihtiyacım var. Aslında chrome içindeki vpn işimi görüyor ancak sınırlı bir ip aralığı veriyor ve onları kullandığım için devam edemiyorum

Yasadışı bir işlem yapmıyorum, bir browser oyunu oynuyorum her yeni girişte başlangıç itemlerini almak için ihtiyacım var. Aslında chrome içindeki vpn işimi görüyor ancak sınırlı bir ip aralığı veriyor ve onları kullandığım için devam edemiyorum
Tamamdır o halde hocam AmanVPN gayet işinizi görecektir, uzunca bir süre kullandım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt