akyzmert57
Banned
Merhaba benim hesabım van 152 banı yedi kaç ay veya kaç hafta ban yedim bilen var mı yada nerden öğrenebilirim?
Disk değişerek ban kaldırabiliyorsunuz hocam, bizzat kendimden biliyorum yeni ssd aldım oyunu yeni diske kurarsanız banınız kalkıyor.152 donanım, yani bilgisayarınıza atılan ban oluyor hocam. Donanım banını da kalıcı ban yediysen atarlar. Yani ban yiyen hesap kalıcı uzaklaştırılmıştır, kurtarmanın yolu yok.
merhaba kanka başka bir şey yapmadığına emin misin çünkü bu yolu yaklaşık 1.5 ay önce denedim hiçbir etkisi olmadıDisk değişerek ban kaldırabiliyorsunuz hocam, bizzat kendimden biliyorum yeni ssd aldım oyunu yeni diske kurarsanız banınız kalkıyor.
kanka 500 gb'lik hdd vardı değiştirdim tamamen ssd aldım valorant banım kalktı denediğim için yazdım kankamerhaba kanka başka bir şey yapmadığına emin misin çünkü bu yolu yaklaşık 1.5 ay önce denedim hiçbir etkisi olmadı
Kanka o değişiyor, senin sadece drive'a ban atarlar, birinin ekran kartına, birinin anakartına, yani değişken bir durum.Disk değişerek ban kaldırabiliyorsunuz hocam, bizzat kendimden biliyorum yeni ssd aldım oyunu yeni diske kurarsanız banınız kalkıyor.
Disk değişerek sorunu hallettiğimden dolayı sonucu paylaşayım dedimKanka o değişiyor, senin sadece drive'a ban atarlar, birinin ekran kartına, birinin anakartına, yani değişken bir durum.