VoidCode Site Source

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eff44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eff44

Her şeyin başlangıcı
Master Üye
İletişim

yavaş yavaş

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gamexia zaten lisanslı bu işe yaramaz + gamexianın scriptler gptden 10 kat daha kötü la :D

daha geçen bu tarz konu açılmıştı orayada yazmıştım gamexianın ön temasını hiç kimse beğenmiyor zaten backend'i çekemediğiniz sürece paylaşmayın olumlu ilgi çekmek yerine olumsuz ilgi çekersiniz.

ne dingiller var ya :ASDa httrack ile zaten her şeyi çekebiliyorsun backendi olmadığı sürece httrack ile çekilmiş siteyi paylaşsan ne olacak paylaşmasan ne olacak

ne dingiller var ya :ASDa httrack ile zaten her şeyi çekebiliyorsun backendi olmadığı sürece httrack ile çekilmiş siteyi paylaşsan ne olacak paylaşmasan ne olacak
httrack diyor allahım ya bilmediğin şeylere söyleme şu kelimeyi ota boka bir şey öğrenmiş söylüyorsunuz anlamıyorum

httrack diyor allahım ya bilmediğin şeylere söyleme şu kelimeyi ota boka bir şey öğrenmiş söylüyorsunuz anlamıyorum
bilmediğin şey he türküm benim :D nedir mesela çektiğin şey kaynağı görüntüle diyip tek tek cssleri jsleri mi aldın yoksa networkten sources kısmından mı aldın çok bilgilisin ya o fındık beyninle 2025de foruma giren nonamesin laga luga yapıyosun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt