Çözüldü Voidcode Dolandiricilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@XOR @Rockstar bu sefer arkadaşlar discord'u çok profosyonel yapmış ben bile inandım ama tek sıkıntı benim spoof satmamam ve daha önce hiç kullanım klavuzu atmamam neyse siz kendi kafanıza göre konu açın ben sınav calısıyorum

Fotoğrafta görüldüğü üzere "Null" satıcısının profilinde çerçeve var ve bu uzun süredir takılı ancak konuda ki resimlerde yok @Rockstar.

kankacım şimdi bu yediğin mavi ekranın spoffla bir alakası yok senin bilgisayarınla var ben çok yedim mavi ekran ve iade etmezler edemezler çünkü spoff çalışıyor senin bilgisayarında mavi ekran sıkıntısı var bunun çözümü basit bsod mu yiyosun yoksa rastgele bir sys dosyasından mı mavi yiyorsun bunu öğrenmen lazım
Format attim ama

niye her allahın günü şu adama şikayet konusu açılıyo

Fotoğrafta görüldüğü üzere "Null" satıcısının profilinde çerçeve var ve bu uzun süredir takılı ancak konuda ki resimlerde yok @Rockstar.
haaaaaa şimdi baktım ve evet normalde çerçeve dışarı doğru fakat bu resimlerde profil fotoğrafının içerisinde

fotoğraflar yine biraz amatörce olmuş konudaki resminde merhaba yazısı ismin biraz daha soluna kaymış halbuki normalde discordda her hangi bir yazı yazınca ismin biraz yanında olur yine amatörce bir konu :icheckwait:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt